2777
2789
عنوان

برای اولین بار می خوام پسری که شش ماه باهاش حرف زدم و ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 25 پست
ن بخاطر اون ک نمیگم. صددرصد عاقلی جای عمومی برو. ولی بعدا ک بگذره احساس پشیمونی بهت دست میده

اره خب دوست نداشتم جدی کنم این رابطه رو میترسم همو ببینیم جدی تر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه محض ، از چاله به چاه افتادن و ... 

اینها دقیقا شرح حال شما خواهد بوداگر این رابطه اشتباه را طولانی تر کنید.

وقتی ازدواجی نخواهد بود وکلا کیلومترها باهم فاصله دارید ، رابطه ی اشتباهی هست . 

اینجانب مرد میباشم... از زندگانیم گله دارد جوانیم/شرمنده جوانی از این زندگانیم/دارم هوای صحبت یاران رفته را/یاری کن ای اجل که به یاران رسانیم.... به سوالات در باب مشکلات حقوقی، انتخاب رشته و تحصیلات دانشگاهی در حد فهم و توان پاسخگو خواهم بود.

اگه دنبال دردسر علکی برا خودت نیستی بیخیال شو و یجوری بپیچونش....

اینو کسی میگه که تجربه اینکار داره . بعداً پشیمون میشی و به نظرم بجا فکر کردن به این مرد ها و وقت گذاشتن براشون بشین روی خودت کار کن پیشرفت کن و زندگی بهتری برا خودت بساز عزیزم