2777
2789
عنوان

همورویید در کودکان

1184 بازدید | 13 پست

سلام خانما دختر 4.5سالم دو روزه درد مقعدی داره نمی‌دونم بخاطر یبوستش‌بود که الان برطرف شده ولی تند تند دردش میگیره و ول می‌کنه آنقدر گریه کرده بچه دلم کبابه چیکار کنم بنظرتون دکتر هم دوتا پماد آنتی همورویید و کالاندولا داده حس میکنم داخل مقعدش زخم شده راهکار بدین لطفا 

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ببر دکتر... یبوست ام الامراض هست حتما باید اول یبوستش  حل شه بعد درمان هموروئید کنید طفلکی ...

یبوستش برطرف شده امروز دوبار رفته دستشویی ولی اصلا نمیتونه بشینه همش درد داره 

یبوستش برطرف شده امروز دوبار رفته دستشویی ولی اصلا نمیتونه بشینه همش درد داره 

یبوستان واسه امروز حل شده این خیلی وقته یبوست بوده که اینجوری شده ببر طب اسلامی یا سنتی مشکل یبوست رو حل کن بهش سرخ کردنی و فست فود و غذاهای تند نده یبوست رو تشدید میکنه ...

هر صبح خاکشیر با آب جوش بهش بده تا کم کم روده هاش بهتر کار کنن

❤❤❤
یبوستان واسه امروز حل شده این خیلی وقته یبوست بوده که اینجوری شده ببر طب اسلامی یا سنتی مشکل یبوست ر ...

منون عزیزم بردم چند تا دکتر کاری نتونستن بکنم بردم طب سنتی درست شد طفلی دوروز 30بار رفت دستشویی هر بار هم اجابت مزاج میکرد.

سلام ببخشید دختر منم ۵سالش هست همین مشکل برایش پیش آمده دکتر هم بردم پماد زینک اکسید وپودر محلول در ...

سلام عزیزم همینارو به دختر من هم داد ولی اثری نداشت یعنی میخواست دستشویی بکنه ولی آنقدر که ببخشید مدفوعش جمع شده بود زورش نمی‌رسید من بردم دخترمو طب سنتی خانومه لایه سرنگ پر روغن نمی‌دونم چه روغنی زد داخل مقعد دخترم دخترم همونجا دستشوییش گرفت و دیگه نتونست خودشو کنترل کنه کمی شلوارشو کثیف کرد و بعد اون نزدیک 20بار تو خونه رفت دستشویی و هر بار مدفوع میکرد و درست شد .

سلام ببخشید دختر منم ۵سالش هست همین مشکل برایش پیش آمده دکتر هم بردم پماد زینک اکسید وپودر محلول در ...

شما کدوم شهرید