2777
2789
خیلی خوبه  واقعا

بچت نمیتونه از خودش دفاع کنه؟ 

چند سالشه و ب نظر خودت چرا؟؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بچت نمیتونه از خودش دفاع کنه؟  چند سالشه و ب نظر خودت چرا؟؟

2

دوقلو ان 

کوچیکه می‌تونه بزرگ نه و حتی داداششم بهش زور میگه 

خیلی خجالتیه

همیشه همه جا مراقبم 

هیچ وقتم اجازه نمیدم با بچه هایی ک بی ادبن حین بازی تنها بمونن

اما امشب دیگه واقعا میخواستم جیغ بکشم و گریه کنم از دستشون 

تو مهمونی حین بازی با دختر دوستم که واقعا بچه با ادبیه زدتشون 

بد میگم چرا دعوا کردی باهاشون میگه این زد به پای منم منم زدمش 

بد دختره 10سالشه 

اینا 2 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂مال من کوچیکه می‌تونه از پس خودش بر بیاد ولی بزرگ نه متأسفانه داداششم بهش زور میگه  امشب ...

نمیشه واقعا، گاهی لازمه تنها باشن تا یاد بگیرن. دختر منم ۳ سالونیمه اس از نوه خواهرشوهرم که یسال از خودش کوچیکتره یه مدت خیلی میترسید چون اون چندبار چنگ زده بود تو صورتش ،الهی بگردم بعد یکسال و نیم هنوز جاش رو صورت بچه ام چال افتاده هست، بعد متوجه شدم چون بهش گفته بودم بچه های کوچکتر از خودتو اذیت نکن از خودش دفاع نمیکرد، هی میگفت مامان آخه پریسا کوچولعه گناه داره بزنمش... منم بهش گفتم نه عزیزم هروقت اومد سمتت جیغ بلند بزن تا بترسه ، یا موهاشو بکش... اونم باید بفهمه درد چیه تا کارشو تکرار نکنه. 

و خدایی که به شدت کافیست...
نمیشه واقعا، گاهی لازمه تنها باشن تا یاد بگیرن. دختر منم ۳ سالونیمه اس از نوه خواهرشوهرم که یسال از ...

پسرای منم کوچیکه تر ک بودن هیچکسسس نمیتونست چیزی بهشون بگه گاز می‌گرفتن شدید 

ولی الان ی مدته اینجوری شدن 

بعضی وقتا میگم دورشون کنم از این آدمای اطرافم ولی خوب از ی طرفم  واقعا نمیشه اونوقت منزوی بار میان و گوشه گیری بدترم میشن 

بچه داری واقعا سخته

2 دوقلو ان  کوچیکه می‌تونه بزرگ نه و حتی داداششم بهش زور میگه  خیلی خجالتیه همیشه همه ...

۲ سال هنوز کوچیکه دختر منم تا سه سالگی بلد نبود دفاع کنه یا کتک میخورد یا فقط جیغ و گریه ... ولی باهاش صحبت کردم و ازش خواستم از خودش دفاع کنه!

2 دوقلو ان  کوچیکه می‌تونه بزرگ نه و حتی داداششم بهش زور میگه  خیلی خجالتیه همیشه همه ...

چیشد الان بچت زد یا بچشون بچتو زد 

داداشش چرا بهش زور میگه مادرشی بهش یاد بده ب خواهر کوچیکترش زور نگه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چیشد الان بچت زد یا بچشون بچتو زد  داداشش چرا بهش زور میگه مادرشی بهش یاد بده ب خواهر کوچیکترش ...

بچشون زد 

ما اصلا تنبیه فیزیکی اینا نمیکنیم ب خدا  حتی دادم نمی‌زنیم 

ولی وقتی دعواش می‌کنه 

اکثرا بهش بی توجهی میکنیم می‌ره معذرت خواهی هم می‌کنه از داداشش بوسش می‌کنه 

بهش قول میده 

اما دو دقیقه بعد یادش میره🙂

حالا من مشکلم خودشون با خودشون نیست چون اونو میتونیم تا حدودی کنترل کنیم 

اما اینکه در مقابل بچه های دیگه ساکت باشن دوست ندارم 

قبلاً اصلا اینجوری نبودن ی گازایی می‌گرفتن ب خدا ی دفه اینجوری شدن

بچشون زد  ما اصلا تنبیه فیزیکی اینا نمیکنیم ب خدا  حتی دادم نمی‌زنیم   ولی وقت ...

توروخدا اینو برا من روشن کن هنگ کردم🤦🏻‍♀️

دوقلوان 2 سالشونه 

جفتشونم پسرن 

ی خواهر بزرگتر دارن؟؟ 

اون چند سالشه؟؟ 

خب نبایدم بزنید ن شما ن خواهر یا برادر بزرگترشون کتک و داد اشتباهه

بهش بگو از حق خودش دفاع کنه، بگو وقتی میزنن ازشون دور شه

موقعی ک دعوا میشه برو سمت بچت حواست بهش باشه اگر کسی زدش ازش دفاع کن 

2 سالشه کوچیکه فعلا ازش دفاع کن 4 5 سالش شد دیگ بگو خودت باید دفاع کنی 

از الان بگو ک باید دفاع کنی 

اما خودت هم دفاع کن 

ی بچه 10 ساله رو بت ی بچه 2 ساله تنها نزار، میزاری هم توقه نداشته باش از پس خودش بر بیاد 8 سال اختلاف سنی. 

یعنی بزرگ تر بشن درست میشن؟ خیلی نگرانشونم

آره عزیزم، دو ساله خب هنوز وابسته به مادرِ ، هواشونو داشته باش یکم بزرگتر شن مستقل میشن.

احتمالا قبلا چندبار از خودش دفاع کرده هی تذکر دادین که کارت بد بوده و چرا زدی ؟ چرا گاز گرفتی؟ بچه دیگه فک میکنه نباید از خودش دفاع کنه

دختر منم ۸ از پسر خواهرم بزرگتره، هنوز دو سالش نشده بود، پسر داداشمو یبار هول داد بابام خیلی اونو دوست داره سر دخترم داد زد بچه ام زهرش ترکید... دیگه همون شد که از خودش دفاع نکرد در مقابل کوچیکترا، بعد کلی باهاش حرف زدم و براش توضیح دادم که کسی اجازه نداره بهت آسیب بزنه ، شمام نباید به کسی آسیب بزنی ولی اگه خواست اذیتت کنه از خودت دفاع کن یا جیغ بزن یا مو بکش( چون آسیب این دوتا کار خیلی کمه😁) بعد کم کم درست شد الان بیاااا و ببین😂😂😂

توروخدا اینو برا من روشن کن هنگ کردم🤦🏻‍♀️ دوقلوان 2 سالشونه  جفتشونم پسرن  ی خواهر بز ...

خواهر ندارن فقط دوقلو ان دوتا پسر

درسته واقعا اصلا نباید تنها گذاشت

هنوز به تکثیر ژن نرسیدم ولی خودم با اسلحه دفاع می کنم از خودم 🤣  بچمم مسلما اسپری فلفلی یا هف ...

😂😂😂😂

وای بچه داری و بزرگ کردنش و تربیت کردنش بیییییینهایت سخته من موندم مامانم اینا چ جوری منو تا اینجا رسوندن