2777
2789

بچه خواهرم پنج سالشه هر روز میاد خونمون  تو یه ساختمون زندگی میکنم وقتی هم همسرمم هست میاد  و همسرم دوست نداره و و من نمیتونم راحت باشم 

چیکار کنم کمتر بیاد به نظرتون چطور این قضیه رو به مادر پدرش بگم 

بگو راحت نیستم یا سردرد دارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بیرونم میرم ولی روزایی که خونم همش میاد 

به نظرم رک نگو.هرچی باشه بچه ی خواهرته.خواهرت به دل میگیره.بازبون نرم بهش بگو عزیزم عمو میخواد استراحت کنه.یه بار بهش بگو سرم دردمیکنه.یه باربگو میخوام برم بیرون.یه بار بزار بیاد ولی بگو خاله میخوام برم حموم برو یه روز دیگه بیا.

بابا بیرونم میرم ولی روزایی که خونم همش میاد 

نمیتونی بهونه بیاری.. مثلا مریض شدم بچه میگیره ازم... یا خونه تمیز میکنم یهو میفته نیارش... ب مامانت بگی خواهرت ناراحت میشه ازت

منم یه بچه یک ساله دارم تا حالا یه بارم ندادم نگه داره خواهرم ولی اون هر روز بچه اش رو میفرسته

خیلی راحت حرفتو بزن خب

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره