2777
2789

چپ میرن راس میان ب شوهرم میگن بیااااا اینم بدو بدو میره حالا گاهی من خودمو بکشم کاری برام نمیکنه!!!!

خواهرشوهرم دیگه شورشو دراورده

پدرشوهرم گاهی میزنگه بیا منو ببر جایی (مثلا ۵۰۰ کیلومتر)!!اینم میگه بابام گفته هااااااا!!!!

بچه ها جدیدا با شوهرم نمیتونم تنهایی تا شهرستان برم و بیام پدرشوهرم جلو من آمادس بخدا دیگه خستم کردننننن!!!!بقران زانوم درد میکنه صندلی عقب ک میشینم پدر زانوهام درمیا مخصوصا مسافت طولانیی.....گاهی سوهرم میخواد خرم کنه مبگه ببین خب خواهرام محبت دارن و از منی ن داداششونم توقع دارن تو خانومی کن !!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت بگواولویت اول هرمردی بایدهمسرش باشه،اگه همبنجوری پیش بره من تاابدنمیتونم خانومی کنم،زندگیمون نابودمیشه،من هشدلرلازموبهت میدم،اگه به حرف من شک داری،بهتره بریم پیش زوج درمانگر،چون من تحمل همچین وضعیتی وندارم

من برای اولین بار مادرم باهامون اومد سفر کلی بجه هام نق زدن شد دفعه آخرم خونواده شوهر که دیگه هیچی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

اصلا ازدواج با همچین ادمی اشتباه در اشتباهه چون الویت اخرشی 

این مردو هیچ جوره نمیشه درستش کرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین میگن حیفه ماشینه داره میره چرا خالی بره!!!

چه ربطی داره؟!

آزاد و راحت بشین 

هی بگو بدم میاد وسی همراهمون باشه

دوسدارم راحت باشم و...

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
به شوهرت بگواولویت اول هرمردی بایدهمسرش باشه،اگه همبنجوری پیش بره من تاابدنمیتونم خانومی کنم،زندگیمو ...

ببین میخوام ی جوری مودبانه ب خانوادش بفهمونم از این کارشون متنفررررم ولی نمیدونم چطور بگم

بخدا زورش میا عقب ماشین خالی باشع درجا خودشو میندازه تو ماشین

میفهمم چی میگی

بهشون نگید عزیزم