تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه سیمکارت بنام خودته برو بسوزون اینکه گریه نداره...بعدشم اگه امکان حذف کاربری داره بزن و تمام...اصلا سیمکارت قیمتی نداره چرا سیمکارت دادی به کسی...میدونستی اگر کسی با سیمکارت تو جرم مزاحمت انجام بده تو باید پاسخگو باشی...بهترین کار سوزوندن سیمکارته
بچه ها ایگپ و ایتا و روبیکا من مرتب حذف کاربری میکنم بعد دوباره بعد چند وقت دوباره نصب میکنم همیشه چتا هست و حتی سیم کارتم رو گذاشتم رو گوشی شوهر و دراوردم کل مخاطبین خطم رفته براش
چجوری دیلت کردی نوشته بود خروج از حساب کاربری 😭 منم اونو زدم
والا من خاستم ازهمون جا دیلیت کنم نشد رفتم تو گوگل زدم دیلیت اکانت ایتا میری تو سایتا بعد ازت میخاد شمارتو بزنی بجای صفر کد شماره شهرت میزنی بعد میگه دیلیت اکانت میزنی روهمون