2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=282159799]مادر ندارم فوت کرده متاسفانه [/QUOTE

عزیزم خدا رحمتش کنه

نترس گوجه فرنگی و ترشی و خیارشور و دوغ اینارو اصلا نخور

۵ ساعت یه بار یا هر وقت رفتی دستشویی پدتو عوض کن 

گرمی زیاد بخور 

۴،۵روزه مواظب خودت باش

برو دکتر عزیزم همین عکسو نشون بده خدایی نکرده چیزی نباشه اصلا نترس

اولین عکس مال مقعدمه دومی جلوم نمیدونم پریود چیه دلم شدید درد داره تو پریود میشی مقعدتم خونی میشه

اولین عکس مال مقعدمه دومی جلوم نمیدونم پریود چیه دلم شدید درد داره تو پریود میشی مقعدتم خونی ...

پریود یه عادت ماهیانه س که همه دخترا و زنا ماهی یه بار مهمونشون میشه که باید خیلی مواظب خودت باشی

حمام خیلی نرو نه اینکه اصلا نری برو ولی نه خیلی چون پریودیت نامنظم میشه 

پریود یه عادت ماهیانه س که همه دخترا و زنا ماهی یه بار مهمونشون میشه که باید خیلی مواظب خودت باشی ح ...

میگن اولین بار پریود نامنظمه ۱ تا ۲ سال طول میکشه درسته

من همیشه ۷ روزه عزیزم یه بسته نوار بخر ازش استفاده کن یا تموم میشی فقط اول بارت سخته بعدا عادی میشه ...

آره الان یه بسته مال مامانم که فوت کرده دارم استفاده میکنم که اون بسته هم تموم شد میترسم چجور بگم به فروشنده بعد فروشندهمون هم مرده

آره الان یه بسته مال مامانم که فوت کرده دارم استفاده میکنم که اون بسته هم تموم شد میترسم چجور بگم به ...

چ اشکالی داره اصلا بابت این موضوع رو نکن برو بگو یه بسته پد میخوام🙁

آره الان یه بسته مال مامانم که فوت کرده دارم استفاده میکنم که اون بسته هم تموم شد میترسم چجور بگم به ...

خجالت داره مگه؟؟

دوران طبیعی بدنته 

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !