2777
2789
عنوان

چرا مامانم انقد پرتوقعه اخه

441 بازدید | 69 پست
آخ...الان یه ماهه مامانم پیشمه بعد از زایمانم...بنده خدا خب کمکمه...امااااا...بسیار پر توقع...ینیا هر کاری برا ما بکنه توقع مزد و اینا داره...حالا هرچی...والا همه زایمان میکنن میرن خونه ماماناشون...حالا ما ملاحظه میکنیم و خونه خودمون موندیم...بعد همش الان توقع داره شوهرم براش چیزی بیاره یا من هر چی میخرم برا اونم یه چیزی بخرم...یا هر چی تو خونه دارم یکمشو بدم به اون...خودمونم بدعادتش کردیم...والا منم کم نمی ذارم براش...اما همش توقع و انتظار...بیرون برم تا بگم چی میخای کلی چیزی میخاد که بعدم اگه بگم قابل نداره از خدا خاسته پولشم نمیده...منم هرچی رو نمیدم انگار نه انگار...بخدا درسته مادرمه نباید اینطوری بگم اما خسته شدم از کاراش...میز تلویزیون و دستگاه ست تاپ باکس رو دادم بهشون و به روی خودشون نیاوردن...و هزار تا چیز دیگه...اینم بگم ممکنه حقوقشون کمتر از ما باشه اما خب خرجشونم کمتره...بعدشم خونه خوب دارن...ماشین و زمینم دارن...اینارو گفتم باز قضاوت بی مورد نشه
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت عاداشون دادی
چیزی نگو
اما هر از گاهی یه چیز کوچیک واسشون بخر.
مثل روسری.لباسی.
کلا بعضی ها دوست دارن بهشون کادو داده بشه
مثل مادرشوهر من
ولی خب مادرشوهرم بنده خدا اگه 1000 تومن چیزی واسش بخری
صد هزار تومن جبرانش میکنه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
پس معلومه خودتم پر توقعی چون گفتی بعد زایمان همه میرند خونه مامانشون ولی ما ملاحظه کردیم خونه خودمون موندیم عزیزم مادرت وظیفه نداره کارهات رو انجام بده
درونت رو زيبا كن...  
براش گوشی خریدم خاهرمم سیم کارت..حالا درسته گوشی ساده و ارزون بود اما خب اونم بلد نیس با گوشی پیشرفته کار کنه...بعد همش گوشیش خاموشه...یه شا ر ژ نمیخره براش...هر چی میگم مامان ما کارت داریم چجوری پیدات کنیم...حداقل به شار ژ بزنش...انگار نه انگار...بعد اونزوز میگه پسرت صفحه گوشیمو شکسته...منم هیچی نگفتم...حالا میگه رفتین کیش حتمن برای من یه گوشی بخرین...منم گفتم اصلننن...همین گوشیتون یکسره خاموشه...بخرم مگه شما بلدین با گوشی دیگه کار کنین...والا یه پیامک خودشو زحمت نمیده بفرسته...
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دیگه ازش نپرس چیزی می خوای یا نه و اگه هم گفت بگو که فعلا پولم کمه و ... واسش توضیح بده شرایط مالیتون رو گرچه خیلی سخته نه گفتنش. منم با خانوادم این مشکلو دارم. اخرش پولو یا وسیله رو میدم و خودم می شینم گریه می کنم