2777
2789
عنوان

ماشین هدیه فرزندآوری کسی گرفته؟

346 بازدید | 17 پست

سلام دوستم بچه سومش دنیا اومد از تسهیلات فرزندآوری یه ۲۰۷ ثبت نام کرد دو هفته بعد حواله اش فروخت... برا استفاده ازین تسهیلات باید حتما مادر گواهینامه داشته باشه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم این طوری نیست هرکسی اگر پول تو حساب داشته باشه می‌تونه ولی چون برا فرزند آوری تشویق میکنن اینا بیشتر سهمیه دارن و درصد در امدن به نامشون بالاس 

پسردایی خدم شاستی در آورد فروخت زمین خرید 

سر دو تا بچه هاشم گرفت 

به اسم هرکس مینویسن میخرن بعد میفروشن سرمایه میکنن انقدرم سود میکنه

منم شنیدم ب اسم مادر ولی اینکه گواهی نامه داشته باشه یا نه نمیدونم از دوستت میپرسیدی دقیقشو 

خب دوستم گواهینامه داشته. پرسیدم میگه نمیدونم الزامی بوده یا نه من داشتم ولی

و خدایی که به شدت کافیست...
وای خدا خیرت بده جواب سوالم گرفتم😂 الهی چرخش برات بچرخه😉

ممنون عزیزم انشالله اسم شماهم دربیاد خواهرشوهرمم ب نامش پارس دراومد شهریورماه تحویل گرف گواهی نامه هم نداره واصه طرح مادران گواهی نامه لازم نیس فقط طرح عادی وفرسوده گواهی نامه لازمه