2777
2789
عنوان

ویارتون کی تموم شد؟؟؟

1117 بازدید | 14 پست

سلام

شبتون بخیر

من خیلی خستم خیلی حالم بده دلم گرفته همش دلم میخواد گریه کنم 😭😭

نمیخوام ناشکری کنم اصلا ولی واقعا خستم دیگه بدنم نمیکشه الان پنج ماهه که ویار شب و روزم رو گرفته این دو سه هفته ای بود که بهتر شده بودم و ذوق داشتم منم مثل خیلی از مادرا ویارم داره تموم میشه ولی باز چند روزه که خیلی بد دوباره برگشته همش حالم بده و خیلی بد بالا میارم 😔 حس میکنم افسرده شدم خونوادم باهامون دو خیابون فاصله دارن اما فکر کنم سه چهار هفته ای هست که نرفتم خونشون فقط مادرم میاد بعضی وقتا بهم سر میزنه نمیدونم چرا بدن من اینجوریه همه باردار میشن کلی کارا میکنن کلی غذای مقوی میخورن و روحیه بالایی دارن اما من اینقدر حالم بد میشه که حتی حوصله خودمو هم ندارم .... سر دخترمم اینجور بودم تا زایمان ولی از بس همه گفتن بارداری دوم فرق میکنه زد به سرم و باردار شدم  کاش این روزا زود بگذرن ...!! کسی هست که شش ماهگی ویارش تموم شده باشه یا نه دیگه تا آخر موند ویارتون ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداش من اصلا ویار نداره حالا من ۱۰کیلو کم کردم تا اخر ۵ماه هم بالا اوردم

من سر دخترم سه ماه اول سیزده کیلو کم کردم این بار خیلی بهترم خداروشکر ولی حالت تهوع خیلی دارم 

خب به سلامتی به گل پسرت فکر کن و به خدا توکل کن انشاله این دوران هم به خوشی تمام میشه 

ممنون عزیزم آره تنها چیزی که بهش امید دارم اینه که بچم که به دنیا بیاد خلاص میشم 

من برا دخترم ویارم زیاد بود تا اخره چهارماه داشتم ولی خستگی و بیحالی تا اخره شیش ماه که اخره بارداریم بود متاسفانه ...برا پسرم ویار نداشتم ولی بعدش افسردگی بعد از زایمان گرفتم تقریبا شبیه ویاره دوران حاملگی دخترم بود 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
من برا دخترم ویارم زیاد بود تا اخره چهارماه داشتم ولی خستگی و بیحالی تا اخره شیش ماه که اخره بارداری ...

وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته چند ماه سختی بکشی بعد همچین اتفاقی بیفته خدا پسرتو حفظ کنه الان بهتر نشدی ؟؟

وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته چند ماه سختی بکشی بعد همچین اتفاقی بیفته خدا پسرتو حفظ کنه الان ...

دخترم اذره پارسال رفت بچه دوم بود  بهترم 💓

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓