2777
2789
عنوان

اهدای عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 33 پست

کارت اهدای عضو رو اگرم داشته باشین، در نهایتش ولی دم باید اجازه بدن

فایده این کارت اینه که تو اون لحظات آخر به خانوادت  نشون میدن و اونا میفهمن که بچشون به اینکار راضی بوده و شاید احساساتی بشن و اجازه بدن

در کل به نظرم خیلی کار خوبیه و به درد فرد فوت شدم  تو اون دنیا میخوره، به هر حال جون چند نفر رو نجات داده با این کارش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق قانون مدنی 

کارت اهدای عضو مجوز برای اهدای عضو نیست

و تمام وارثان طبقه اول باید رضایت داشته باشن بزای اهدای عصو اگر یکی از اونها رضایت نده اهدا انجام نمیشه ....کارت اهدای عضو فقط شاید باعث بشه دل خانواده ادم نرم بشه و کار تیم رصایت گیرنده راحت بشه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
عزیزم خیلی دل بزرگی داری 💚 بعدش پشیمون نشدی؟ من میترسم عزیزانم بخوان جسدم رو ببینن حالشون بد شه&nb ...

ن اصلا پشیمون نشدم آخه جسد ظاهرش که فرق نمیکنه آنچنان، فقط داخلش خالی میشه، البته من قرنیه چشم هم زدم نمیدونم تو صورتم تفاوت ایجاد میکنه یان ولی فک نمیکنم چون پلک ها بسته اس دیگه، آخه فرقی بحال مرده نمیکنه، ما که تو این دنیا کار خوب خاصی نکردیم شاید دعای خیر کسایی که بعد از ما زنده می‌مونن اون دنیا کمکی واسه ما بشه