2777
2789
عنوان

دلم برای دوران بارداریم تنگ شده😍

1572 بازدید | 95 پست

درسته بارداری بی دردسری نبود ولی دلم برای تکون تکون خوردناشون تنگ میشه😍خداروشکر الان کنارم تکون میخورن و چنگ میندارن😂

فیلمای تکون خوردناشونو میبینم غش میرم براشون.منتظرم بزرگ بشن فیلماشونو نشونشون بدم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمممممم

دلم میخواد بچم تو شکمم تکون بخوره😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یه عدد باردار که لحظه شماری میکنه بره اتاق عمل

به سلامتی😍چند هفته ای؟؟خدا حفظش کنه برات 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من دلم تنگ نمیشه 😑تازه بدمم میاد  برای ۱۱ سال پیشه

وااای😂😂

منمممممم دلم میخواد بچم تو شکمم تکون بخوره😁

باردادی؟؟

منم خیلی دلم تنگ شده مخصوصا برای زایمانم کلی توی دلم میخندیدم 

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
منم خیلی دلم تنگ شده مخصوصا برای زایمانم کلی توی دلم میخندیدم 

خیلی حس خوبیه😍

من دو تا بچه دارم

دومیم تازه داره دو ماهش میشه

اصلا دلم واسه بارداریام تنگ نمیشه

بارداریام راحت نبودن

خوشحالم خیلی که دیگه قصد باردار شدن ندارم😁

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤