eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان آزمایش بارداری ببینین مثبته یانه؟؟ 217 بازدید | 24 پست ؟؟ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1402/01/08 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhbp0068 عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9444 ایسگا کردی مارو؟😕مبارکت باشه تواقعا نمیدونی پستیو که زده یعنی مثبت و نگاتیو یعنی منفی؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 85883 به به لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 ایسگا کردی مارو؟😕 مبارکت باشه تواقعا نمیدونی پستیو که زده یعنی مثبت و نگاتیو یعنی منفی؟ نه بخدا نمیدونستم خب😂به دکتر هم نشون ندادم گفتم از هرکی بپرسم میدونخ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 مبارکه 😍 مامان شدی 😘😘😘 مرسیبرای دومین بار❤️ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 ای جان مبااااارکه مامان😍😍😍😍😍😍 مرسی گلمبرای دومین بار مامان شدم😁 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم