2777
2789

کیا تجربه دارن لطفا بگن؟

من لتروزل خوردم روز ۱۱ سیکلم سونو واژینال دادم دوتا فولی ۱۵ و ۲۰ داشتم

روز ۱۲ سیکل دوتا hcg زدم)۶ روز از آمپولم گذشته

امروز بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد

احتمال دوقلو زایی با این داروها چقدره؟

من شنیدم بیبی چک کسایی ک دو قلو دارن خیلی پررنگه چون دوتا جفت دارن و هورمون بارداری از جفت میاد بیبی چکام ب این هورمون عکس العمل نشون میده

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
من شنیدم بیبی چک کسایی ک دو قلو دارن خیلی پررنگه چون دوتا جفت دارن و هورمون بارداری از جفت میاد بیبی ...

آره منم شنیدم ولی هنوز دوهفته مونده به موعدم

اصلا صبر ندارم تا این دو هفته بگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شنیدم ولی هنوز دوهفته مونده به موعدم اصلا صبر ندارم تا این دو هفته بگذره

چه مارکی بیبی زدی؟ 

من پس فردا موعدمه مال منم بی رنگه پررنگه پرنگ نیس

چه مارکی بیبی زدی؟  من پس فردا موعدمه مال منم بی رنگه پررنگه پرنگ نیس

یونی تست زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد ولی قبلا ازین مارک میزدم اصلا هاله الکی نمی انداخت

چه مارکی بیبی زدی؟  من پس فردا موعدمه مال منم بی رنگه پررنگه پرنگ نیس

من چهار روز دیگه موعدمه بی بی بزنم برای منم مشخص میشه ؟؟ خسته شدم از بس بی بی زدمو نشد ماهای قبل 

حسبی الله ❤
یونی تست زدم یه خط خیلی کمرنگ افتاد ولی قبلا ازین مارک میزدم اصلا هاله الکی نمی انداخت

منم امشب همین تست زدم

آره منم شنیدم ولی هنوز دوهفته مونده به موعدم اصلا صبر ندارم تا این دو هفته بگذره

دو هفته ب موعد ک هنوز دوره ی تخمک گذاریه و ب خاطر امپول ممکنه کاذب باشه ها

یکم صبر کن امید واهی نگیری خدایی نکرده بخوره تو ذوقت

ایشالا ک بارداری