2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 7317 بازدید | 64 پست
اره برادرشوهر منم 3/5

عزیزم میتونم بپرسم چند سالشونه؟

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
پس اون چی بوده؟؟؟؟😐 من شنیدم قضیه ی هفت تومن وسط بود😶

نمیدونم اخه امار دقیق دارم ۳.۵ 

متاهل باشه بیشتر میشه

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اخه امار دقیق دارم ۳.۵  متاهل باشه بیشتر میشه

نه متاهل نیستش

حتما من اشتباه شنیدم یا با چیز دیگه

اشتباه گرفتم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

من خودم مرزبانی خدمت کردم اما زابل نه پایین تر جکیگور بودم.ولی مرزبانی همش یکیه سخته خیلی هم سخته مخصوصا پاسداری خدمتش کمتره 18ماهه حقوقش بیشتر مرخصی هم 45به15,16یعنی هر 45روز اقامت 15یا16روز مرخصی میدم لیسانس و صفرم هیچ فرقی نداره همه یکسانن جیره غذایی و این بخور و بخواب هایی هم که میگن همش کشکه واسه اینه که فرار نکنن سربازا وگرنه اصلأ از این حرفها نیس بادهای 120روزه هم هست که معمولا تابستون همش گردو خاکه

برا بعد عید میخواستن ببرن بالا

من زیاد در جریان نیستم

با خانوادم در ارتباط نیستم

اینا رو هم از خواهرم شنیدم

برادرم الان آموزشی بیرجنده

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
من خودم مرزبانی خدمت کردم اما زابل نه پایین تر جکیگور بودم.ولی مرزبانی همش یکیه سخته خیلی هم سخته مخ ...

یعنی چی فرار نکنن سربازا؟

من زیاد در جریان نیستم با خانوادم در ارتباط نیستم اینا رو هم از خواهرم شنیدم برادرم الان آموزشی ب ...

اها بخاطر حقوق بیشتر اینا میگفتن بعد عید، اخه عیدا ی چیزی حقوقارو بالا میبردن

الهم ارزقنا همان که میدانی♡
من زیاد در جریان نیستم با خانوادم در ارتباط نیستم اینا رو هم از خواهرم شنیدم برادرم الان آموزشی ب ...

نه خیالت راحت مرز خراسان به اندازه غرب و جنوب خطرناک نیست 

جنوب خیلی خطرناکه 

من خودم مرزبانی خدمت کردم اما زابل نه پایین تر جکیگور بودم.ولی مرزبانی همش یکیه سخته خیلی هم سخته مخ ...

ممنون

ببخشید از چه لحاظ سخته؟😶

من داداشم خیلی ترس داره از الان خانوادم

عزا گرفتن  

نه خیالت راحت مرز خراسان به اندازه غرب و جنوب خطرناک نیست  جنوب خیلی خطرناکه

ممنون

یعنی چی فرار نکنن سربازا؟

وقتی اعزامشون محمد رسول الله بیرجند خورد یا ولیعصر زابل چون میفهمن بعدش قراره مرز خدمت کنن فرار میکنن و کلا خودشون معرفی نمیکنن برا همین این خرافات رو درست کردن که مرزبانی بخور و بخوابه که اونایی که قراره مرز خدمت کنن نترسن و به همین امید خودشونو معرفی کنن