2777
2789
عنوان

دکتر برای آی وی اف تعین جنسیت

262 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان از اطرافیان اگه موردی میشناسید که با آی وی اف تعین جنسیت کردند و موفق شدن ممنون میشم دکتر و مرکزی که رفتن رو معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بار اول جواب گرفتی ؟هزینش چقدر شد راضی هستی؟ درد سر اینا نداشت؟

بله بار اول گرفت

هزینش حدود ۵۰ .۶۰شد

دردسر شدید نه ولی خوب باید وقت بزاری یه مدت سونو واژینال داری که باید مرتب بری مرکز و استفاده داروها امپولا

بله الان ۷ هفته هستم

خداروشکر ،این روزا خیلی دغدغه فکری دارم 😞 میترسم به ارزوم نرسم 

بچه دیگه ای داری چند سالشه؟ منم میخوام زود اقدام کنم چون میترسم سنم بره بالا سخت باشه چون تنبلی دارم ، به نظرت با دوقلو دوساله میشه رفت؟ از شهرستان

بله بار اول گرفت هزینش حدود ۵۰ .۶۰شد دردسر شدید نه ولی خوب باید وقت بزاری یه مدت سونو واژینال داری ...

چقدر استراحت کردی و چجور بود استراحت؟ 

کلا این پروسه چند ماه طول میکشه ،؟ اقوام فهمیدن؟

چقدر استراحت کردی و چجور بود استراحت؟  کلا این پروسه چند ماه طول میکشه ،؟ اقوام فهمیدن؟

دوتا دختر دارم ۹سال و ۷سال

زمانش بین یک ماه تا ۵ ماه طول میکشه

نه اقوام نفهمیدن فقط به مادرم گفتم استراحتم اصلا نکردن

دوتا دختر دارم ۹سال و ۷سال زمانش بین یک ماه تا ۵ ماه طول میکشه نه اقوام نفهمیدن فقط به مادرم گفتم ...

سنشون خوب بوده . شوهرت و خودت چند سالتونه اگه فضولی نیست 

آخه شوهر من میگه تا اینا از اب و گل دربیان دیر میشه

استراحت هم شنیدم یه هفته باید استراحت کرد ،بعضی ها گفته بودن سه روز استراحت مطلق ،ولی من از شهرستان بیام خیلی راهه

سنشون خوب بوده . شوهرت و خودت چند سالتونه اگه فضولی نیست  آخه شوهر من میگه تا اینا از اب و گل ...

من ۳۰ سالمه همسرم ۳۶

نه والا من روز انتقال بدو بدو اومدم اماده شدم رفتم عروسی فرداشم چمدون بستیم رفتیم شمال

استراحتم در حد بلند نکردن وسایل سنگین بود