2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره.🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 30 پست
وااا حالا شوهر زرت زرت روشن میکنه من میگم نکن چه خسیسه شوهرت اهمیت نده بهش اون خاموش میکنه تو روشن ک ...

مث مامان من تو تاریکی غذا درست میکرد هی بابام لامپ آشپزخونه رو روشن میکرد میرفت اون خاموش میکرد الان آبگرمکن همیشه خاموشه فقط موقع حمام روشن میکنن و دستشویی لامپ نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حساسی با توجه به بقیه تایپک هات 

اینجوری رفتار کنی خودتو پیر میکنی 

حساس نباش

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
من خونمون خیلی بززگ و نورگیره برای ۱هفته رفتم خونه یکی ازفامیل ک درس بخونم چنان بهم بدگذشت و دیوونه ...

دقیقا این مشکل از نظر بعضی ها شاید خیلی کوچیک باشه ولی برای من زجر اورع. دارم دیوونه میشم

همسرِ یک سرباز:)

منم درحال حاضر ازش بدم میاد.اما من به خانوادم میگم چندشب پیش گفت افطار بریم خونه خواهرم منم گفتم شب نشین میام سر همون دعوا درست کردم و فهمید حدش چیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چیکار کنم ک برام مهم نباشه؟؟ به قران دارم دیوونه میشم تو خونه

تحمل کن تا تعطیلات تم‌وم شه منم افسرذگی گرفتم این تعطیلات 

چون همش خونم 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
تحمل کن تا تعطیلات تم‌وم شه منم افسرذگی گرفتم این تعطیلات  چون همش خونم

شب مادرشوهرم گفته شام درست میکنم بیاید اینجا. تو یه ساختمون زندگی میکنیم. به نظرت برم؟ من میگم نرم تا شوهرم جدی جدی متوجه اشتباه بودن کارش بشه

همسرِ یک سرباز:)
مث مامان من تو تاریکی غذا درست میکرد هی بابام لامپ آشپزخونه رو روشن میکرد میرفت اون خاموش میکرد الان ...

آبرمکن چرا خاموشه،؟؟؟دسشویی که درش و ببند کلا تاریک میشه بدون لامپ سختشونیست؟؟

آبرمکن چرا خاموشه،؟؟؟دسشویی که درش و ببند کلا تاریک میشه بدون لامپ سختشونیست؟؟

پول گاز کم بیاد 

دستشویی روبروش حمامه اون لامپ داره اونو روشن میزاره گفتم خب یدونه واس دستشویی بزارین میگ ن همون خوبه در دستشویی شیشه داره نور رد میشه ازش

پول گاز کم بیاد  دستشویی روبروش حمامه اون لامپ داره اونو روشن میزاره گفتم خب یدونه واس دستشویی ...

یا ابرفض مرزهای خساست و یه تنه جا به جا کرد این بزرگوار بابا والله آبگرمکن رو شمعک اونقدر هاهم پر هزینه نیست اینا دیگه کی ان بابااا