2777
2789
عنوان

مامان ها دونستنتون بهتره !

266 بازدید | 12 پست

اگه روزی بچه باتری قورت داد چیکار کنیم ؟!

اول اینکه خونسرد باشید ، جلوی بچه داد نزنید ،گریه نکنید با آرامش برخورد کنید 

ثانیا سعی کنید همیشه تو خون عسل داشته باشید ، عسل مانع ارتباط الکتریکی اجسام خارجی با داخل بدن میشه ، پس کار اول اینه که یک قاشق عسل بدین بخوره ، دومین کار اینه که بچه رو به نزدیک ترین درمانگاه برسونید و در طول راه هر ۱۰ دقیقه یکبار یک قاشق عسل بدید .

حواستون به چشم ها و تب کودک هم باشه

#منبع_معتبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا فکر نمی‌کردم خوردن باتری خطرناک باشه هضم میشد دیگه 😂 خدا به داد بچه هام برسه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

برای پسر من پیش اومد خدا سر کافر هم نیاره مردم و زنده شدم تا دفع شد شانس اوردم کوچیک بود.برای بچه فامیلمون پیش اومد سکه ای بود گیر کرد تو گلوش مکافات درش اوردن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
حقیقتا فکر نمی‌کردم خوردن باتری خطرناک باشه هضم میشد دیگه 😂 خدا به داد بچه هام برسه  

اگه خدای نکرده باتری در اثر اسید معده سوراخ بشه که درون بدن کلا از بین میره چون توش اسیده ، عسل مثل یه کاور هم ارتباط الکتریکی و کنترل میکنع هم نمیزاره در اثر گوارش سوراخ بشه