2777
2789

باید چند کیلو باشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی من چهارسالشه ۱۵کیلو😑فقط قدمیکشه وزنش اصلاهمش پایین اشتهااورمیارم براش بازم میخوره ولی کمه وزنش

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

هیچی زورکی بهش نده، برگه زردآلو و انجیر خشک و پسته بهش بده شاید آهن خونش پایینه و باعث بی اشتهاییش شده.

بچه منم چند وقته کلا بی میل به غذا شده، تصمیم گرفتم هرچی دوست داره بهش بدم، البته پنج شش ساله بشن خوب میشن ولی مادر جماعت همیشه دل نگران بچشه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
یه ویتامین هست دکتربرا دخترم داد عالیه هرروز یه قاشق شربته خوشمزه هم هست

آیرو ویتال کلی ویتامین داره اشتهای بچرو هم خوب مسکنه بعد قطع کردنش اشتهاش کم نمیشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اول ببر دکتر چکاپ کامل بده 

مولتی ویتامین بهش بده لیکومولتی رو امتحان کن

تو بستنی و فرنیش چهار مغز بریز 

عصاره گوشت تو شیشه درست کن بهش بده اگه ابشو نمیخوره ی سیب زمینی ابپز کن با اب وگوشت له کن بده

سیب زمینی تخم مرغ ابپز با کره له کن بهش بده 

کلا سعی کن همون دو سه قاشق غذایی ک میخوره مقوی باشع

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍