2777
2789
عنوان

چحوری به مامانم بگم؟🙂

1731 بازدید | 47 پست

من ۱۵ سالمه و داداشم ۲۲ سالشه و من هیچکسیو ندارم

نه دوستی نه آشنایی

از همون بچگیم خیلی دوست داشتم صاحب یه آبجی بشم ولی نمیدونستم چجوری بگم.

خودم ازش مراقبت میکنم فقط دوست دارم بدنیا بیاد

من خیلی دوست داشتم یه خواهر داشته باشم

میشه بگید چطوری میتونم به مامانم بگم و راضیش کنم:)

میشه لطفا به سنم گیر ندید😐

خودت باش مثل بقیه زیاده..:) ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مامنت تعریف کن بگو‌دوستام گفتن اصلا به مامنت نمیاد ازدواج کرده باشه و فلان بجوری دلسو بدست بیار بعد بزن تو خطش

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

من 13 سالم بود . داداشم 18 سال و خواهرم 10 سال 

که خدا داداش کوچیکه رو به ما داد

خیلی دوست داشتیم . به مامانم میگفتیم ما دلمون نی نی میخواهد . خواهر یا برادر . فحش می داد که بی تربیت ها !!! خجالت بکشید .

تا اینکه خواهرم بیست هزار تا صلوات نذر کرد . هر شب با تسبیح خوابش می برد . آخر خدا حاجتش رو داد و شکر خدا به ما یک داداش ناز داد .     

خب عزیز من بچه دار شدن مثل خرید عروسک که نیست مسئولیت داره باید مامانت ببینه از نظر مالی امادگیش دارن تو که نمیخوای پولش و بدی بابات میخواد بده بعد تو چند سال دیگم میخوای ازدواج کنی میری پی زندگی خودت دیگه بزرگ کردنش میفته گردن مامانت به اینا هم فکر کن تربیتش مهمه خلاصه خیلی مسئولیت داره

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
فکر نمیکنم دیگه مامانت قبول کنه اخه تفاوت سنی ها خییلی میشن سن خودت مهم نیست بیشتر سن مامانت مهمه ع ...

حالا من دردم اینه توی ۲۱ سالگیم مامانم هوس بچه دوم داشتن به سرش زده😐

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

بگو مامان فکر خودتو نکن دوتا بچه داری من به یه همدم احتیاج دارم یه ابجی میخوام ک خودم بزرگش کنم کنارش باشم سرشو بزاره رو شونم و از تنهایی در بیام و... هی پیله کن با یبار دوبار فایده نداره

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝