2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات سم مدرسه بگید😆

524 بازدید | 14 پست

خاطرات سم مدرسه سوتی و معلم بامزه و اینا

خودم: کلاس دوم بودم یواشکی برای دوستام نقاشی دخترای خوشگل و اینا میکشیدم و پخششون میکردم😂😂

🌷🌷👏

هیچی ندارم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ تفریح ادای معلما رو در میاوردیم به من میگفتن شبیه معلم قرآن هستی منم میرفتم ادای اون بنده خدا رو در میاوردم 

الان کجا پیداش کنم حلالیت بخوام🥴

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

صندلی معلم رو گذاشتیم لبه ی بلندی کلاس وقتی نشست پهن شد رو زمین بنده خدا🤦‍♀️

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

زنگ تفریح ادای معلما رو در میاوردیم به من میگفتن شبیه معلم قرآن هستی منم میرفتم ادای اون بنده خدا رو ...

😂 لامصب ما یه بار ناظم اومد توی کلاسمون( راهنمایی بودیم) گفت شما خیلی تقلب میکنید🤬 بعد با عصبانیت زد به کمد کنار در کلاس و ی بطری آب با سر باز ریخت رو زمین وسط جلسه ی امتحان😂 و برگه ی چند نفر آبکشیده شد و خودش هم فرار کرد😂😐

🌷🌷👏

صندلی معلم رو گذاشتیم لبه ی بلندی کلاس وقتی نشست پهن شد رو زمین بنده خدا🤦‍♀️

😂 من اینکارو با دبیر قرآنمون میکنم😂 زن بدی نبود ولی به اسم بچه ها گیر میداد و خیلییی خشک بود بعد میخواست رفیق بازی در بیاره😂😐 هرجا هستی درود بر تو

🌷🌷👏

😂 لامصب ما یه بار ناظم اومد توی کلاسمون( راهنمایی بودیم) گفت شما خیلی تقلب میکنید🤬 بعد با عصبانیت ...

وای ترکیدم خیلی باحال بود

😂 من اینکارو با دبیر قرآنمون میکنم😂 زن بدی نبود ولی به اسم بچه ها گیر میداد و خیلییی خشک بود بعد م ...

درود به شرفت 😂😂

ما کل معلما رو دیوونه کردیم سال آخریم دعا میکنن دیگه مارو نبینن😑😂

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

وای ترکیدم خیلی باحال بود

کلاسمون بیشترین خرخون هارو داشت بعد ما با قیافه ی پوکر زل زده بودیم بهش😂 خوبیش اینجا بود تقریبا نصف معاونا شاهد این لحظه رویایی بودننن

🌷🌷👏

یه دوست داشتم از سال قبلش مردودی بود 

سر امتحان دلم سوخت برگه چک نویسم رو نصف کردم کل جوابا رو براش نوشتم بهش دادم 

ناظم اومد گفت چرا چک نویست نصف هست منم ترسیده بودم رفت کل سالن امتحان و زیر دست بچه ها رو گشت نصفه منو پیدا کنه تا خود ظهر داشت میگشت 

دوستم گفت جوابا رو نوشته و چک نویس رو خورده😕😕