2777
2789

سلام دوستان بنظرتون میز غذا خوری طرح برنز که آلیاژ هستن خوبه یا غذا خوری معمولی؟

معمولی رو با۴تومن هم میتونم بخرم اما آلیاژ حدود۲۰درمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی برنز داشتم تو خونه رد کردم رفته فقط یه ساعت ایستاده و دوتا لوسترام مونده اوناهم گرون گرفته بودم دلم نیومد وگرنه اونارم رد می کردم

یه مدت خوشم میومد ولی الان واقعا دیگه از مد افتاده و جالب نیست

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

من همسرم تو کار برنز اولا باید ببینی آلیاژ بهت من از یا داکلاس چون خیلی زیاد شدن.ولی بهت توصیه نمیکنم بخری هم سفت و هم خیلی پر بهتره غذاخوری همون چوب برداری شکیل تر و اینکه برنز تو وسایل بزرگش خیلی شکیل نیست .

یعنی همیشه رو مد نیست

نه والا الان که اصلا مد نیست

به نظرم چوب همیشه مده و خیلی بهتره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
یعنی همیشه رو مد نیست

نه واقعا بوفه و صندلی همیشه بورس نیست و کمی زشت درآوردن بخاطر ریزه کاری که نمی‌توانند تو قالب گیری در بیارند.

میشه مثلاً برای خونه های بزرگ که آدم های مسن زندگی میکنند یه قسمت اونم دوتا دونه برای میز تخته نرد خوبه والا تو خونه های امروزی و مدرن اصلا خوب نیست.

بازم ببخشید من تجربه رو گفتم شایدم شما دوست داری .البته من خودمم وسایلام زیاد ولی بوفه و صندلی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم 

نه واقعا بوفه و صندلی همیشه بورس نیست و کمی زشت درآوردن بخاطر ریزه کاری که نمی‌توانند تو قالب گیری د ...

ممنون پس کلا از فکرش میام بیرون.من گفتم قشنگ میشه.از طرفی هم از بچه ملت میترسم بیان بخورن به صندلا دندونی سری بشکنه چون سنگینن

ممنون پس کلا از فکرش میام بیرون.من گفتم قشنگ میشه.از طرفی هم از بچه ملت میترسم بیان بخورن به صندلا د ...

اره پس بچه داری کنسلش کن واقعا هم بزرگ و خشن و صندلی نشیمنش کوچیک برعکس غذاخوری چوب