2777
2789
بستگی به حرفه ای بودن؛سلیقه و بازاریابی شخص داره. یکی از همکارام هر لوگو ۴تا۵ ت طراحی میکنه یکیشون ...

بعد چطور بازاریابی میکنن ؟ هر کارشون چقدر طول میکشه ؟ من دانشجو ام میخواستم به عنوان یکار راحت انجامش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چطور بازاریابی میکنن ؟ هر کارشون چقدر طول میکشه ؟ من دانشجو ام میخواستم به عنوان یکار راحت انجام ...

گزینه خوبیه

مثلا میتونید برا کسب و کارهای نوپا که خیلیم نمیخان هزینه کنن شروع کنید.

من مخالف اینم ک نرخ کار رو بیشتر از حد ممکن پایین گفت صرفا بخاطر جذب مشتری!!

خب شما اگ نقاشیو کار با ایلستریتورتون خوب باشه که عالیه!

طبق سلیقه و برند کارفرما براش ی طرح منحصر ب فرد میزنی

تا میتونی خلاق باش،طراحیای زیادی رو ببین

و برای اطرافیانت چندتا لوگو طراحی کن(رزومه کار)

حتما تو فضای مجازی ب اشتراک بزار و فعالیت کن 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
گزینه خوبیه مثلا میتونید برا کسب و کارهای نوپا که خیلیم نمیخان هزینه کنن شروع کنید. من مخالف اینم ...

خب راستش من هیچی از طراحی نمیدونم . حتی کامپیوتر یا لپتاپم ندارم با گوشی میشه ؟ میخوام اولش دورشو بگذرونم 

خب راستش من هیچی از طراحی نمیدونم . حتی کامپیوتر یا لپتاپم ندارم با گوشی میشه ؟ میخوام اولش دورشو بگ ...

من ي تايم كوتاه اونم وقتي داشتم اموزش ايلستريتور ميديدم 

طراحي لوگو هم انجام دادم.

اطلاع ندارم كه ايا با گوشى ميشع يا نه

اما ب عنوان كسي كه شغلم مرطبت هست با اين موضوع ميگم بي گدار ب اب نزن و گول هر پكيج فروشى رو نخور و بيخودى هزينه نكن!

خوب تحفيق كن اول 

اگ عجله نداري صبر كن من يكم تحقيق كنم در موردش و اينكه كسي كه ميخاى ازش اموزش ببينى رو بهم معرفي كن اگ پيج داره چكش كنم.

البته بر حسب فضولي و دخالت نزاريا چون خودم ٧ساله عكاس و اديتورم و چندين جا هزينه بيخود كردم ؛دارم ميگم!

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
من ي تايم كوتاه اونم وقتي داشتم اموزش ايلستريتور ميديدم  طراحي لوگو هم انجام دادم. اطلاع ندار ...

درسته عزیزم ممنون بابت کمکت راستش بازم کسی مدنظرم نیست اما حتما حواسم هست که اگه گول نخورم ممنون که هوشیارم کردید ❤