2777
2789
خوبه پس برو به مامانت بگو برات نوار بهداشتی بخره. سردیجات سعی کن نخوری تو این دوران استراحت کن نگران ...

میگم دومین روز خونت کمه اشکالی نداره اولین روز زیاد بود دومین روز کمه بعد میگن اولش نا منظم تو درسمون خوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم فوت کرده مادر ندارم 

واقعا ناراحت شدم 😭خدارحمتش کنه عزیزم .

ولی اصلا استرس نگیر . همه ما دخترا باید پریود بشیم . چند روز در ماه این اتفاق تو بدنمون میفته . 

از نوار بهداشتی استفاده کن و تو روزهای پریودی به خودت از نظر تغذیه ای برس و کار سنگین نکن .

واقعا ناراحت شدم 😭خدارحمتش کنه عزیزم . ولی اصلا استرس نگیر . همه ما دخترا باید پریود بشیم . چند رو ...

ممنون گلم میگم دومین روز خونریزیت کم باشه اشکالی نداره ولی اولین روز خونریزی زیاد بوده 

ممنون گلم میگم دومین روز خونریزیت کم باشه اشکالی نداره ولی اولین روز خونریزی زیاد بوده 

طبیعه.خودم این مدلی هستم روز اول خونریزی زیاد دارم . از روز دوم تا پنجم کم میشه .

بعضی ها هستن محلشون اینه روز اول دوم لکه بینی خون دارن بعد خونریزی شون بیشتر میشه .

راستی دوره های پریود هر شخص فرق میکنه . بعضی ها سه روز در ماه هستن ، بعضی ها ۵روز ، بعضی هام ۷ روز .

طبیعه.خودم این مدلی هستم روز اول خونریزی زیاد دارم . از روز دوم تا پنجم کم میشه . بعضی ها هستن محلش ...

آره تازه هم میگن کسانی که پریود میشن اولش نامنظمه شما چند سالتونه