2777
2789
عنوان

شیاف ماریانا و تنگی واژن

5710 بازدید | 11 پست

امروز از عطاری شیاف مارینا گرفتم برای عفونت که دست ساز بود یکمی زیر آب گرفتم داخل گذاشتی نصف اومد بیرون خواستم یه نصف دیگه بزارم دیگه انگشتم نرفت تو انقد که تنگ شده بود طبیعیه؟ لطفا راهنمایی کنید🙏🏻

ایول واقعا به همین سرعت عمل کرده؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واایییی چه کاریه اخه برو دکتر😐

دکتر رفتم از پماد و قرص استفاده کردم یه هفته ام فیتوواژکس 

انقد دارو مصرف کردم معدم له شده گفتم شاید از این جوابی بگیرم🤦🏻‍♀️

فک کنم بد استفاده کردی وگرنه اون انقد کوچیکه که حتی نیاز به فشارم نداره چه برسه به اینکه تو نره 

واسه جای حساسی مث اونجا بهتره بری دکتر و داروی داروخونه استفاده کنی نه عطاری

طوریت شد باید ده برابر پول دکتر بدی تا خوب شی

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋