zahra_b_80 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 78 عنوان بارداری 209 بازدید | 11 پست سلامبچه ها من سه ماه باردارم سرماخوردم رفتم دکتر بهم دیفن هیدرامین کامپاند داد گفت قرقره کن یادم رفت حالم بد بود فک کردم گفت بخور یع بار خوردممشکلی برا بچم نداره? میترسم 1402/01/08 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21470 منظورش از قرقره کردن این بوده که قبل خوردنت قرقره کنی ناثیرش بیشتره نه اینکه بریزی بیرون باید بخوری دیگه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
rtyuerr عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3603 باید بخوری این دارو ها برای جنین مشکلی ایجاد نمیکنه کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
elinn79 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 185 عزیزم میشه علائم اولیه بارداریتو بگیمن الان از پریودم ۴ روز میگذره دو تا قطه لک خون کمرنگ بعد ی قطره قهوه ای اومد دیگ هیچیب نظرت چی میتونه باشه
zahra_b_80 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 78 عزیزم میشه علائم اولیه بارداریتو بگی من الان از پریودم ۴ روز میگذره دو تا قطه لک خون کمرنگ بعد ی قط ... منم روز اولش فقط چن قطرع لک خون قهوه ای داشتماگع اقدام داشتی احتمالا بارداری
zahra_b_80 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 78 منظورش از قرقره کردن این بوده که قبل خوردنت قرقره کنی ناثیرش بیشتره نه اینکه بریزی بیرون باید ... واای راس میگی?الان ک یادم اومد چقد ترسیدم😥
elinn79 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 185 منم روز اولش فقط چن قطرع لک خون قهوه ای داشتم اگع اقدام داشتی احتمالا بارداری اقدام داشتم ارهالان درد پریودم خیلی کم شده و سینه هام دیگ درد نمیکنخ از وقتی ک دو سه قطره خون اومد
zahra_b_80 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 78 اقدام داشتم اره الان درد پریودم خیلی کم شده و سینه هام دیگ درد نمیکنخ از وقتی ک دو سه قطره خون اومد احتمالا بارداریخدا دامنتو سبز کنع عزیزم
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9751 مرسی گلممم برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری 😉برای زیبایی و هوش و اخلاق و خوش روزی و...https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21470 واای راس میگی? الان ک یادم اومد چقد ترسیدم😥 اره گلم قرقره خالی که فایده ندارهبخور از این به بعد مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9751 احتمالا بارداری خدا دامنتو سبز کنع عزیزم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری. 😉 برای زیبایی و هوش و اخلاق و خوش روزی و...https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡