2777
2789

الان درست نصف شب فهمیدم که مامانم دو سه روز پیش سکته کرده! فشارش روی ۱۷.۵ بوده و من بی اطلاع بودم
یه استان دیگم، ماشینم نداریم... 

و من چرا اینقدر برای مادرم کم گذاشتم این مدت
چرا یه هفته یه هفته پیشش نموندم؟ 

چرا روی سرم نذاشتمش؟
چرا ماساژش ندادم؟ 

چرا دستاشو بوس نکردم؟
چرا بغلش نکردم

مامانم
دارم دیونه میشم بخدا 

مامانم متولد اوایل فروردینه، امسال درست توی تولد ۷۰ سالگیش سکته کرده و منم دستم هیچ جا بند نیست این وقت شب زنگ بزنم. توی گروه خانوادگی مون فهمیدم. توی ایتا. خیلی کم بازش میکنم این اپ رو.  امشب گفتم بازش کنم ببینم چی گفتن ابجیا و داداشا. که یهو... یه ویس از داداشم که زنگ زده بود به دوست دکترش

و من شوکه بودم دستمو کوبیدم روی سرم رفتم توی پذیرایی تا الانش دارم گریه میکنم. یه استان دیگم و نمیدونم چه غلطی بکنم

تو رو خدا براش دعا کنین

نمیدونم چطوری بوده، کی پیداش کرده؟ تو خواب سکته کرده یا بیدار بوده غش کرده؟ خدایا دارم دیونه میشم. 

ان شاءالله خدا شفاش بده براش حمد میخونم

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق این شبهای عزیز خدا شِفاشون بده عزیز دلم. 

امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف السو

این آیه را زیاد بخون

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم😔

مگه با خانواده در ارتباط نیستی ؟را این چند روزه زنگ نزدن بهت خبر بدن

من مامانم سکته کرده بود هر اطلاعاتی خواستی پیام بذار بدونم جواب میدم حتما

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم😔 مگه با خانواده در ارتباط نیستی ؟را این چند روزه زنگ نزدن بهت خبر بدن من مامانم سکته کرده ب ...

چرا هستم، منتهی جمعه برگشتم از استان خودمون، با خونواده ام خداحافظی کردم. معمولا تا چند روز بعد یرگشتم تماسی نمیگیرم با کسی. چون تازه همو دیدیم امروز زنگ زدم خواهرم هول هولکی گفت مهمون دارم. 

منم اصلا فکرشو نمیکردم که روز شنبه مادرم سکته کرده. یعنی واقعا اصلا ذهنم سمت این نمیرفت که از خونواده ی ما مخصوصا مادرم سکته کنه یه روزی.

از خدا میخوام هییییییچ کس هیچچچ کس این شرایطی که توشم براش پیش نیاد

با دلای پاکتون برای مادرم دعا کنین

زنگ میزدی قشنگ میپرسیدیلااقل خسالت راحت میشد میدی الان خوبه . براش صلوات فرستادم

مرسی عزیزم، این وقت شب نمیتونم زنگ بزنم، یه ساعت پیش چت و ویس داداش و ابجیامو تو گروه ایتا دیدم فهمیدم صبح زنگ میزنم به همشون

چرا هستم، منتهی جمعه برگشتم از استان خودمون، با خونواده ام خداحافظی کردم. معمولا تا چند روز بعد یرگش ...

اخ خدا یاد خودم افتادم 😔

ایشالا خدا سلامتی بده بهشون عزیزم کاش یکم اطلاعات داشتی میگفتم بهت وضعیتش چطوریه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن