2777
2789

27سالمه 6ساله که ازدواج کردم بچه ندارم با همسرم همو دوست داشتیم ازدواج کردیم بعد یه مدت فهمیدم شوهرم اعتیاد داره خیلی تلاش کردم جداشم ولی چون پشتوانه ای نداشتم برام ممکن نبود شوهرم بیکاربود مجبور شدم خودم کارکنم البته گاهی اوقات کمکم میکردخیلی تلاش کردم رفتارشو‌دذیت کنه ناگفته نماند خانوادشم اصلا رفتار درستی باهام نداشتن من هیچ محبت و دلسوزی ازشون ندیدمشوهرم هیچ مسولیت و‌تعهدی درقبالم نداشت من فقط یه مقدار پس اندازم که واسه خودم بود فقط آوردم الان میگن دارو ندار پسرمونو بردی زندگی نمیکنی باهاش 

من توزندگی باشوهرم اصلادرک‌نشدم دوماه اومدم خونه پدرم رفته واسه تمکین شکایت کرده اصلا اشتباهاتشو نمبینه میگه تو کس دیگه ای رو دوست داری نمی‌خوای بامن زندگی کنی اومده میگه یه فرصت دوباره بهم بده واقعا نمیدونم چیکارکنم 

اعتیادشون رو ترک کردن ؟سر کار میرن؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخای فرصت بدی بده. ولی بنظرم حق طلاق و بگیری بهتره 

بعد من نمیدونم چند بار ترکش دادی و برگشته. اگه چند بار فرصت دادی احتمالا بازم همون اتفاق قبل میفته. اگه میخای فرصت بدی اول خوب بترسونش بعد بده. که بدونه فرصت آخره. و اگه با یه پدر معتاد بچه دار شدی بدون تو مقصر ظلمی هستی که به بچه شده. تا خیالت تخت نشده هرگز بچه دار نشو حتی ناخواسته

نمیدونم میگه ترک کردم میخوام مغازه بزارم

عزیزم اول از هر چیزی به خاطر  حرفای خانواده بی مسئولیتش  ذره ای  خودت رو ناراحت نکن بزار هرچی دوست دارن بگن خودشم این حرفا رو میزنه چون میدونه خیلی گند زده توی زندگی حالا میخواد همه اتهامات  سمت شما باشه به نظر من شما زمانی  میتونید به ایشون فرصت دوباره بدین که صددر صد با آزمایش اعتیاد بهتون ثابت بشه که ترک کرده و جلسات ترک اعتیاد ش رو مرتب میره و کارش رو شروع کنه نه اینکه بگه میخوام این کار رو بکنم و متاسفانه کسانی که اعتیاد دارن از این حرفا زیاد میزنن که ترک کردم تا بهتون ثابت نشده اصلا برنگردین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بخدا خانوادش هزار تا تهمتم بهم زدن طلاقم نمیده

دوست داری بهشون فرصت بدی یا ن؟عزیزم

هیچ موقع تلاش کردن ترک کنند؟

منم با دوستمون موافقم اگه می خواید برگردی و فرصت بدی 

ب راحتی برنگرد عزیزم 

تا شاید متوجه باشند باید ترک کنند و شغل درست حسابی داشته باشند 

اصلا تا مطمئن نشدی شغل ندارن و برای ترک اقدام نکردن برنگرد

از تهمت خودشون و خانوادشون هم ناراحت نباش جونم 

موقع جدایی از این اتفاق ها زیاد میفته تا خانوم را ترغیب کنند برگرده سر زندگیش ...می تونی ازشون شکایت کنید 

و اگه برگشتی و فرصت دادی تا از این موارد مطمئن نشدی بچه دار نشو عزیزدلم 

اصلا به بچه دار شدن فکر نکن  تا به طور جدی خودشو ثابت نکرده  به حرفاش اعتماد نکن 

سلام عزیزم،سال نو مبارک🌺🌺🌺

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،

مشاوره بصورت آنلاین(چت و ویس) در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه و ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل  و بصورت نیم بها ارائه میشه🌱

مشاوره خانواده در زمینه(حل اختلافات زناشویی_همسرداری

فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دخترخانوماو آقا پسرا_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و....)

مشاوره حقوقی در حوزه مربوط به خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و...)

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین شماره همراهم وبدم خدمتتون

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱