2777
2789
عنوان

ماجرای منو اون

328 بازدید | 40 پست

منو دوسته مثلا اجتماعیم  توکل عیدهمو ندیدیم از فردا هم تا اخر عید یه بند شیفت هستن جناب دکتر من غذا درست میگنم براش میبرم بیمارستان میخوره ولی یکی بگه من حق ندارم سرمو بکوبم به دیوار؟؟ هعییی اینم شانس مایه همش تنهاتنهاتنها

برا دوست اجتماعیت غذا می‌پزی میبری 😐😑

عجب بابا عجب 😐

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شاید بعدها شد بابای یچهام😁

حتی از روی شایدم 

اصلا 🤦🤦

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
بگو نامزد خودتو خلاص کن  دوسته اجتماعی نیس ؛ این رسما شوهر ایندس ک غذام براش میبری

یکم لو رفتم نه؟؟😂ن جدا چیزخاصی هنوز بینمون نیست ولی دلم میسوزه ۵ روز پشت همممم بیمارستان باشه و غذای خوب نخوره

عزیزززززززززمممممممم این دیگه دوست اجتماعی نیست ای کلکککککککک این شوهر اجتماعیه😈😈😈😂😂😂😂😂😂

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.