2777
2789

من عقدم و چندین بار با شوهرم دعوا کردیم باهم وچون من یهو داغ میکنم هربار گفتم بریم طلاق بگیریم 

ولی به پاش برسه نمیرم فقط چون عصبانی شدم گفتم و خودم می‌دونم کارم خیلی بد بود..الان اعتمادش از بین رفته ..عروسیمونم عقب انداخته..الان میگه رویه کاغذ بنویس شرایطی که باعث میشه طلاق بگیری (مثلا شرایطم معتادی و خیانت و...)و در غیر این صورت طلاق نمی‌گیری ..منم می‌نویسم شرایطمو و امضا می‌کنیم....بنظرتون آیا ممکنه به مشکل بر بخوریم؟ عیبی نداره؟تایپک باز خواهد بود تا راهنمایی کنید ممنونم از لطف همتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا برو طلاق بگیر. هم خودت برو دنبال چفت خودت هم شوهرتو نجات بده

شما ک حداقل ۲۰ سال رفتارت این بوده از این ب بعد هم تغییر نمیکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

توی عقد نامه حق طلاق با مرده و تو هم درخواست بدی کلی باید بدویی.شوترت باید درخواست بده نوشتن اون کاغذ هم برای ساکت کردن شماست وگرنه ارزش قانونی نداره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

ي روزي شايد بياد و بگه طلاقت دادم 

بخاطر زندگيت اين حرف طلاق رو نزن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.