2777
2789
عنوان

مهارت های کودک سه تا چهار سال

288 بازدید | 5 پست

سلام نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق، ان شاءالله. 

بچه های سه، چهار سالتون، چیا بلدن، هوش چین دارن؟ چند تکه؟ پازل چی؟ چه مدلی و چند تکه؟ 

لباس پوشیدن بلدن؟ باید بلد باشن تو این سن؟

اشکال هندسی رو میشناسن؟ کشیدنش برای این سنه؟ 

هرکس هرچی میتونه و میدونه و تجربه داره بگه. 

اولا اینکه بچه هارو نباید با همدیگه مقایسه کرد چون الان خیلی بازیگوشن و اینکه هر بچه یه استعدادی داره 

مثلا دختر خواهرم و پسر من هر  دو هم سن هستن و یک ماه فاصله دارن هر دو 4 سالشونه 

دختر خواهرم تا 50 میشماره اعداد انگلیسی و فارسی و مشناسه 

ولی پسر من تا 7 بزور میشماره 😐 در عوض اسم تمام ماشین های سبک و سنگین حتی ماشین های خارجی رو مشناسه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
اولا اینکه بچه هارو نباید با همدیگه مقایسه کرد چون الان خیلی بازیگوشن و اینکه هر بچه یه استعدادی دار ...

هزار ماشاءالله به جفتشون.😘 میخوام مهارت های عادی یه بچه دستم بیاد. 

مثلا دیدی میگن بچه تو فلان سن دیگه باید بتونه سینه خیز بره. 

اینجوری میگم. 

کوچولو هاتون اهل پازل هستن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار ماشاءالله به جفتشون.😘 میخوام مهارت های عادی یه بچه دستم بیاد.  مثلا دیدی میگن بچه تو فلا ...

سلام گلم این پسر یا دختر تشخیص میدین؟

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚

سلام عزیزم خوبی

دیدم تو چندتا تاپیک شعرات و گزاشتی 

خواستم بگم ماشالله

ادامه بده حتما

ادامه میدی؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️