2777
2789
عنوان

خدایی اگه با بچه های بالا نمی پریدم دوباره...

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 21 پست
کجابودی اینهمه وقت خاله کیان

بعد ممنوع شدن بحث سیاسی مذهبی رفتم تلگرام و توییتر و یه ادامه تحصیل برام پیش اومد و خودم هم کانال از سال ۹۵ زدم که تا الان دارمش 

نمی دونم هنوز بحث سیاسی مذهبی ممنوعه یا نه

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تويتتر رو واقعا دوست دارم اما به مناسبت عيد ترجيح ميدم نرم اعصابم داغون شه اومدم ني ني سايت ببينم مر ...

محیط توییتر با این جا فرق داره این جا نظر واقعی عامه مردم رو می بینی ولی اون جا... 

گرچه خیلی وقتا اون جا تصمیم می گیرن مردم به چی فکر کنن اما واقعیت مردم هنوز متفاوته

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
واقعا نی نی یاری؟

نه بابا اسممو اونطوری گذاشتم😀😂

وقتی یه ادمی نظراتش با تو یکی نیست و اخلاقتون باهم نمیسازه صرفا "عقده ای و حسود و دشمن شما نیست اون یه شخصیت دیگست.کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmp بود دومی@pishi_mehrabon باهم دیگه مهربون باشیم♥️