2777
2789
عنوان

کسایی ک از گوشی و امنیت گوشی اطلاعات دارن میشه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 31 پست
اخه تایید دو مرحله ای هم داشتم یعنی با وجود تایبد دو مرحله ای یعنی تو نسته دور بزنتش و وارد بشه؟

چیزی نبوده ک بخاد دور بزنه نمیخام بترسونمتون اما وقتی گوشی شما رو داشته راحت با پیامکی ک میاد و شمارتونو ک داره می‌تونه وارد بشه اما اگه مال شما کار می‌کنه تلگرامتون شاید مشکلی نباشع چون تلگرام اجاره نمیده دو تا تلفن با ی شماره وصل باشن ... بیشتر از این سر در نمیارم 

چیزی نبوده ک بخاد دور بزنه نمیخام بترسونمتون اما وقتی گوشی شما رو داشته راحت با پیامکی ک میاد و شمار ...

اخه علاوه بر اون کدی ک تل پیامک میکنخ من تایید دو مرحله ایم فعاله.یعنی ی رمزه دومیه ک فقط خودم اونو میدونم و باید بلدش باشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چیی.یعنی میتونه منو ب دردسر بندازه؟🥲😭

والا اینشو دیگه من نمیدونم ولی اگه یکی از فامیل یا آشناهات برنامه ای مشترک با اون داشته باشن،که تو نداری حتما فک میکنن مال توئه چون با شماره تو اکانت باز کرده.به نظرم بهترین کار اینه هر جوری شده گوشیشو نگا کنی 

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
والا اینشو دیگه من نمیدونم ولی اگه یکی از فامیل یا آشناهات برنامه ای مشترک با اون داشته باشن،که تو ن ...

چجوری.برم کجای گوشیشوبگرذم اخه.شاید ی جای گوشیش پنهان کرده باشه یا اصلا من از کحا بفهمم با شماره منه

سلام وارد شده در نشست های فعال میتونی چک کنی گوشی وسیله ای نمیشناسی خروج بزنید اکه وارد شده باش ...

سلام.ببینید تو نشیتای فعال من کسی نیس.اما همونجور ک گفتم چند رپز پیش برام اعلان اومد ک امورپید برای دسترسی ب حساب تلگرام اجازه دسترسی کرد برا چی این اومده.بعد میگم اون تایمی ک گوشیم دستش بوده با اینک من تایید دو مرحله ایم فعال بوده یعنی ممکنه تونسته باشه کاری کنه یا دورش بزنه یا ب جیمیام دسترسی داشته باشه؟

سلام.ببینید تو نشیتای فعال من کسی نیس.اما همونجور ک گفتم چند رپز پیش برام اعلان اومد ک امورپید برای ...

از نظر اینکه بتونه کهم میتونه ببین برنامه ناشناسی روی گوشی شما نصبه؟

از نظر اینکه بتونه کهم میتونه ببین برنامه ناشناسی روی گوشی شما نصبه؟

تو ظاهر که ن.مثلا چجور برنامه ای؟از کحا بفهمم.

و اینکه چند وقتم همش کد ورود ب ایتا و شاد برام میومد انگار یمی شمارمو میزد فک کنم شمارمو میزد و شانسی کد ورودو از خودش میزد شاید درست بشه.و اینک ی سریا میگن شاید با شماره تو برنامه اینا نصب کرده باشه ی کار حلافی چیزی بکنه.الان من اینارو از کحا بفهمم🥲🥲💔

نصب نیست پس هیچی موردی نیست نگران نباشید کد به کسی ندین

ع ممنون😓میگم ک اگ با گوشی من کاری کرده باشه یا حالا عکسی چیزی ازم برداشته باشه پیش پلیس بریم میشه ثابت کرد کار اون بوده؟

و اینکه راهی نیس جز این برنامه ک بفهمیم گوشبمون هک شده یا نه؟

ع ممنون😓میگم ک اگ با گوشی من کاری کرده باشه یا حالا عکسی چیزی ازم برداشته باشه پیش پلیس بریم میشه ث ...

اره پلیس حله

برنامه انی دیسک تیم ویوور نصب باشه هک شدی نیست هیچی اینم نیاز به مجوز داره

اره پلیس حله برنامه انی دیسک تیم ویوور نصب باشه هک شدی نیست هیچی اینم نیاز به مجوز داره

ع ممنونم ک جوابمو دادین🥲💮پس من نگران نباشم دیگ فراموشش کنم ارهعع؟اگ کاری کرده بود یا کار خلافی کرده بود تا الان گندش درمیومد مگه نه😢پس قول قولل ک نتونسته کاری کنه اره؟🥲ببخشید انقد سوال میپرسم یکم مضطربم