سلام.من ی اشتباهیی کرذم چند پیش یکی از اقواممون گف میخواد تل نصب کنه اما کد نمیاد ب گوشیش گف گوشیتو بده تلمو نصب کنم رو گوشی تو کد بیاد اونجا تلو تو گوشی خودم نصب کنم.بعد الان یکی دیگ از اقولممون میگ این کارش همینه گوشیو ازت میگیره تلتو تو گوشی خودش نصب میکنه و وارد اکانتت میشه.بعد من تایید دو مرحله ای داشتم اما میگم نکنه ب ی طریقی اونو رد کرده وارد اکانتم شده😭چند روزپیشم ی اعلان اومد تو گوشبم ک اندروید برای دسترسی ب تلگ رام درخوایت دسترسی کرد😭یا چند بار همش کد ورود ب ایتا یا شاد برام میومد در جالی ک من اقدامی برا نصبشون نکرده بودم یعنی یکی دیگ داشته شمارمو میزده😭من چ کنممم.یعنی واردگوشیم شده یا کاری کرده با اطلاعاتم؟😭
اخه تایید دو مرحله ای هم داشتم یعنی با وجود تایبد دو مرحله ای یعنی تو نسته دور بزنتش و وارد بشه؟
چیزی نبوده ک بخاد دور بزنه نمیخام بترسونمتون اما وقتی گوشی شما رو داشته راحت با پیامکی ک میاد و شمارتونو ک داره میتونه وارد بشه اما اگه مال شما کار میکنه تلگرامتون شاید مشکلی نباشع چون تلگرام اجاره نمیده دو تا تلفن با ی شماره وصل باشن ... بیشتر از این سر در نمیارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اینشو دیگه من نمیدونم ولی اگه یکی از فامیل یا آشناهات برنامه ای مشترک با اون داشته باشن،که تو نداری حتما فک میکنن مال توئه چون با شماره تو اکانت باز کرده.به نظرم بهترین کار اینه هر جوری شده گوشیشو نگا کنی
سلام وارد شده در نشست های فعال میتونی چک کنی گوشی وسیله ای نمیشناسی خروج بزنید اکه وارد شده باش ...
سلام.ببینید تو نشیتای فعال من کسی نیس.اما همونجور ک گفتم چند رپز پیش برام اعلان اومد ک امورپید برای دسترسی ب حساب تلگرام اجازه دسترسی کرد برا چی این اومده.بعد میگم اون تایمی ک گوشیم دستش بوده با اینک من تایید دو مرحله ایم فعال بوده یعنی ممکنه تونسته باشه کاری کنه یا دورش بزنه یا ب جیمیام دسترسی داشته باشه؟
از نظر اینکه بتونه کهم میتونه ببین برنامه ناشناسی روی گوشی شما نصبه؟
تو ظاهر که ن.مثلا چجور برنامه ای؟از کحا بفهمم.
و اینکه چند وقتم همش کد ورود ب ایتا و شاد برام میومد انگار یمی شمارمو میزد فک کنم شمارمو میزد و شانسی کد ورودو از خودش میزد شاید درست بشه.و اینک ی سریا میگن شاید با شماره تو برنامه اینا نصب کرده باشه ی کار حلافی چیزی بکنه.الان من اینارو از کحا بفهمم🥲🥲💔
اره پلیس حله برنامه انی دیسک تیم ویوور نصب باشه هک شدی نیست هیچی اینم نیاز به مجوز داره
ع ممنونم ک جوابمو دادین🥲💮پس من نگران نباشم دیگ فراموشش کنم ارهعع؟اگ کاری کرده بود یا کار خلافی کرده بود تا الان گندش درمیومد مگه نه😢پس قول قولل ک نتونسته کاری کنه اره؟🥲ببخشید انقد سوال میپرسم یکم مضطربم