2777
2789
عنوان

کمکم کنید چطور ملکم و بگیرم؟

84 بازدید | 11 پست

سلام کسی وکالت بلده یا وکیلی سراغ داره خوب باشه 

حق وکالت بدم مشاوره بده؟؟

من تصمیم به جدایی دارم

شوهرم میگه خودت برو دنبالش من نمیام 

یه باغ داریم که حدودا بین پونزده تا بیست میلیارد قیمتشه ،سند نزدیم چون هزینش خیلی بالا بود،

مبایعه نامه تنظیم کردیم و وکالت کامل گرفتیم 

مبایعه نامه نصف بنامه منه نصف اون 

موندم چطور اقدام کنم ،از مهریه برم جلو این باغ و چکار کنم

خب اون قسمت که به نامتونه که هیچ هست 

برای مهریه هم وقتی میرید مهریه رو میزارید اجرا همونجا درخواست میدید اموال همسرتون توقیف بشه اینکارو در دفاتر خدمات قضایی انجام میدن بعد از گرفتن حکم.

خب این زمینی که میگید باعث میشه که مهریتون رو هم از همون حساب کنن چون،خونه و ماشین رو برای مهریه حساب نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون قسمت که به نامتونه که هیچ هست  برای مهریه هم وقتی میرید مهریه رو میزارید اجرا همونجا در ...

سند نخورده اموال حساب نمیشه که توقیف بشه 

نمیدونم چیکار کنم

اونم میدونه من بلد نیستم 

یعنی مهر و اجرا بزارم جلوبرم؟؟

سند نخورده اموال حساب نمیشه که توقیف بشه  نمیدونم چیکار کنم اونم میدونه من بلد نیستم  ی ...

همون مبایعه نامه که دارید هم خوبه میتونید ازش استفاده کنید

برای اینکه سهم خودتون رو بگیرید. برای شروع اول مهریه رو بزارید اجرا بعد هم به دفتر خدمات قضایی رجوع کنید هم برای سهم زمینتون هم توقیف اموال شوهرتون

همون باید بگردم دنبال وکیل چقد برا این کار هزینه میگیره کلا؟

انشالله که اصلا مشکلتون رفع بشه به حق این شب های عزیز و نیازی به این کارا نباشه و هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد براتون.

هزینش رو نمیدونم چقد میشه