بچه ها من با یکی بودم نزدیک ۷ سال همش قسم میخورد که دوستم داره و ادم خوبی بود هروقت گفتم بیا خاستگاری گفت مامانم میگه دو سال دیگه سه سال دیگه تا اینکه گذشت و پارسال اومدن جلو . اونم چه جلو اومدنی همش مسخره بازی در اوردن تو خواستگاری وقتی هم که رفتن یه زنگ نزدن جواب منو بدونن رفتن که رفتن حلقه نشون خریده بود برام لباس عقد نشونم میداد حتی خونه اینده هم دیده بودیم منو میبرد لوازم خونه میدیدم بعد که همه چی رو خودشون بهم زدن دیگه دنبالم نیومد ولم کرد. باباشم بزرگی نکرد هیچ کاری نکرد بخاطر اونا این همه سال صبر کردم اگه قرار بود اینجوری بیان روز اول میومدن دیگه. بنظرتون خدا جوابشون میده؟؟
خدا جوابشونو بده یا نده ب تو ربط نداره و تو زندگی تو تاثیر نداره، بجای اینکه مث مامانبزرگای بیسواد بشینی ب گذشته ها و حسرتا فک کنی مث ی دختر امروزی پاشو و ازنو خودت و زندگیتو بساز.جوری بساز ک بفهمی اونا تورو از دس دادن ن تو اونارو.
اصلا اهمیت نده بیخیال گذشته هنوز ک دیر نشده ایشالا ی نفر نصیبت میشه ک هزار برابر بهتر از اونه اون اص ...
۶ ماهه که ولم کرده گفته نمیخامت منم حالم خیلی بد شد مامانم زنگ زد بهش چون داشتم سکته میکردم از قلب درد گفت دیگه دخترتون نمیخام یکی اومده خوش اومده اون از من راضی منم از اون راضی
۶ ماهه که ولم کرده گفته نمیخامت منم حالم خیلی بد شد مامانم زنگ زد بهش چون داشتم سکته میکردم از قلب د ...
خیلی از پسرا واقعا اشغالن اصلا لیاقت ی قطره اشک دخترا رو ندارن توهم خودتو جمع و جور کن زندگیتو از نو شروع کن اون ابلهم فراموش کن و منتظر عشق واقعیت باش