2777
2789
دقیقا شوهر من دیر تر از همه داداشاش ازدواج کرده وکاملا گوش به حرف خونوادشه اونا هم چون با من بدن همی ...

ولی اگه مرد خودش خوب باشه هر چقدر هم خانواده پرش کنن برای همسرش هم باید ارزش قائل باشه اینا مرد نیستن و ذره ای غیرت تو وجودشون نیست 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

با هم صحبت کنید شاید شوهر شما حرف گوش کن تر باشه شوهر من حتی نمیتونه بشینه دو کلمه باهم حرف بزنیم گف ...

شوهر منم اهل صحبت نیست من حرف میزنم و اون جوابی نمیده

اره شاید باید اعتدال را رعایت کنم یک جاهایی حرف اون و یکجاهایی روی حرف خودم بمونم امیدوارم جواب بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب بخون سعی کن سرکار بری اگه قصدت جدا شدنه بچه نیار و حتما حتما مشاور برو تا در آینده حسرت نخ ...

نه جدا نمیشم چون بعدش داغون میشم نه اینکه دلم براش تنگ بشه نه 

فقط اینکه میدونم بعدش افسردگی میگیرم و دشمنام شاد میشن و خانوادم داغون میشن 

اما اون  امروز بهم گفت این زندگی فایده نداره و بهتره تمومش کنیم ... 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

دقیقا مشکلات ما هم هیچوقت حل نشد لطفا بچه نیار چون چیزی درست نمیشه فقط داغون تر میشه

یعنی باهاش بسوزم و بسازم ولی بچه نیارم ؟ آخه خیلی تنهام 

از تنهایی رنج میبرم 

از طرفی اون بچه هم وارد این زندگی بشه خیری نمیبینه از زندگی 

بچه ها باهاتون حرف زدم آرومتر شدم و یک راهی جلوم باز شد به امید خدا این راه جواب بده امیدوارم مشکلا ...

ان شاءالله 

شوهر منم اهل صحبت نیست من حرف میزنم و اون جوابی نمیده اره شاید باید اعتدال را رعایت کنم یک جاهایی ح ...

انشالله جواب میده شما برای حرفاش ارزش قائل باش اونم بهتون بیشتر توجه میکنه 

چقدر بد که خودش پیشنهاد جدا شدن داده

اره از وقتی این حرفو زد داغون شدم 

واسه همدیگه دعا کنیم حتما خدا جوابمون را میده شب خوش عزیز

امیدوارم مشکلات همه زوج ها و از جمله ما حل بشه 

در پناه خدا 

یعنی باهاش بسوزم و بسازم ولی بچه نیارم ؟ آخه خیلی تنهام  از تنهایی رنج میبرم  از طرفی او ...

منم مثل تو فکر میکردم با خودم میگفتم اگه جدا بشم فلانی خوشحال میشه فلانی فلان میگه ولی خدا شاهده الان پشیمونم که چرا همون زمان عقد جدا نشدم 

هر کسی خودش بهتر جزئیات زندگیش رو میدونه شاید شرایط تو فرق داشته باشه با من

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

منم مثل تو فکر میکردم با خودم میگفتم اگه جدا بشم فلانی خوشحال میشه فلانی فلان میگه ولی خدا شاهده الا ...

واقعا موندم چیکار کنم ...