2777
2789
عنوان

😭🤕خانما دو خواهش ازتون دارم وقتی مهمونی میرید تو روخدا....

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 35 پست

اااای کاااااااش درک کنن و بفهمن

من تازه عروس بودم . یه بنده خدایی اسم نمی‌برم از اقوام اومد خونه مون . بچه زیر دو سال داشت. سفره رو پهن کردیم منم یرویسو وسایل نو داشتیم وسایل میچیدیم. بچه اش لیوان گرون قیمت رو برداشت کوبید رو سرامیک و شکوند. مادره هم اصلاااا به رو خودش نیاورد. یه معذرت خواهی هم نکرد. . با اینکه ۷ سال گذشته ولی هر وقت چشمم می افته به اون لیوان ها یاد حرکت زشت اون مادر می افتم . از قوم شوهر بودن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی خدا 😍😍 حس کردم خیلی دوسشون دارم ی لحظه  دعا کن بچه‌ام دو قلو باشن (ای ام مجرد(

بخدا نمی دونم خجالتی ان یا ترسو ولی دست به هیچی نمیزنن دوتا دختر ۳سال ونیم و۲ساله ونیم

خدایا خودت کمک کن 
ب نظرم کسی ک مهمونی میده نباید توقع کمک از مهمون رو داشته باشه بعضیا انتظار دارن مهمون بلنده بعد از ...

وقتی تو بری خونه اونا و صفر تا صد کمک بدی بهشون تو کارهاشون 

پس انتظار میره تو مهمونی من جبران شه زحتمام ن ببخشید باسنشون چسب دوقلو بخوره ب مبل

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

جاری من که بچه هاش با شیرینی میگردن تو خونه و میریزن یه تذکر بهشون نمیده خودم باید با چرب زبونی بگم نریزید دست چرب و کثیف به دیوار سفید نزنید 😖😬انقد بدم میاد از این مادرا بیخیال 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ب نظرم کسی ک مهمونی میده نباید توقع کمک از مهمون رو داشته باشه بعضیا انتظار دارن مهمون بلندشه بعد از ...

وا خانم این چه حرفیه میزنی. صاحب خونه چه گناهی کرده . مگه کوزته. مهمون باید شعور داشته باشه وقتی جمعیتی میری جایی مگه زن خونه کوزته. اصلا جمعیتی هم نری. در حد یه جمع و جور ساده و حواسجمع بودن بالا سر بچه ات که دیگه حداقلشه.

بعد هم تو دین ما سفارش شده کمک کردن و زحمت ندادن به صاحبخانه 

واقعا خیلی بده درک میکنم منم امروز مهمان داشتم بچهاشون ب تک تک وسایلا دست میزدن حتی دکورا رو هم میاوردن پایین تا چپ نگاشون میکردم ماماناشون ناراحت میشدن عجب گیری افتادیم

خدایا شکرت... 
بخدا نمی دونم خجالتی ان یا ترسو ولی دست به هیچی نمیزنن دوتا دختر ۳سال ونیم و۲ساله ونیم

خدا حفظشون کنه 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

والا اومدن شب نشینی بعدرفتنشون شوهرم رفته توالت میبینه محافظ چاه توالت نیست منو صدا زد گف کجاست رفتم دیدم نیست بگرد دور خودمون فرچه رو کرده توچاه با محافظ اومده بالا بعدم انداخته جاش فقط فرار کردم ازتوالت حتی نگفت اینجوری شده دختر ۱۲ ساله انقد کم فهم وخودخواه دیگ شوهرم شست الانم چندشم میشه برم 😏😏

جاری من که بچه هاش با شیرینی میگردن تو خونه و میریزن یه تذکر بهشون نمیده خودم باید با چرب زبونی بگم ...

ببینید البته یه بحثی هم هست خودمون مادریم بعضی بچه ها واقعا قابل کنترل نیستن. هر چی هم مادر تلاش کنه باز اون بچه پیر می‌کنه آدم رو. 

من خودم مادر بی خیالی نیستم ولی مریضم دیسک کمر دارم . سال ۱۴۰۱ هم باردار بودم و الان نزدیک زایمان. پسرهای شیطون دارم بخاطر همین کلااااا جایی نرفتم هر چی گفتن نرفتم چون توان بدو بدو کردن دنبال بچه رو نداشتم .

ببخشید پیامتونو که دیدم یاد جاریم افتادم . اصلا منظوری ندارم 

ولی وقتی میبینم خونه جاریم وسایل گرون قیمت هست و بچه های من شیطون و غیرقابل کنترل مجبورم نرم. با اینکه کلی حرف پست سرم زدن که نمیاد و نمیره که مهمونی نده و ... اما خداساهده به خاطر همین حرفها نرفتم و استرس بهم ریختن خونه و زندگی مردم

ما خداروشکر حیاط داریم بچه ها ک میان میرن تو حیاط بازی میکنن. ی اخلاق خوب هم ک خانوادمون دارن اینه که ما وقتی میریم خونه کسی مهمونی بعد شام ظرفارو چن نفری میشوریم ک صابخونه بنده خدا اذیت نشه بعد اون طرف هم وقتی خونه ما مهمون باشه همینکارو میکنه

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!