2777
2789

پریشب با مامانم بحثشون شد شروع کرد فحش دادن و بعدش انقدر مامانمو زد که لباس تنش پاره شد😭

ایشالا دستش بشکنه که دیگه نتونه اینجوری بزنه مامانمو

با خودم میگم ای کاش پسر بودم

طلاق مامانمو میگرفتم میبردمش با خودم جدا زندگی میکردیم با ابجی و داداشم

دلم میخاد تف بندازم تو صورتش

از همه مردا متنفرم

حتی از خودم متنفرم که انقدر خدارو صدا میزنم ولی نیست

کجاس اون عدالتی ک ازش حرف میزنن

من دیگه نمیکشم

اگه مشکل دارین جان مادرتون بچه دار نشییییین

من دارم میمیرم روانی شدم دیگه😭

به خدا که پول همه چیز نیست

دارم میبینم اطرافیانمو که پول ندارنا ولی جوری زندگی میکنن انگار دنیا دست اوناس

مهم دلههه مهم ارامشه😭

خدایا مامانم دیگه نمیکشه از ۱۷ سالگی تا الان داره اخلاقای سگی بابامو تحمل میکنه😭

تا اوکین ک همه چی خوبه میمیرن برا هم ولی وای از اون لحظه ای که بابام عصبانی بشه خون ب مغز داغونش نمیرسه

لطفا دعا کنید درست بشه شرایط گوه زندگیم😭چند بار به خودکشی هم فکر کردم

حتی ی خودکشی ناموفق هم داشتم💔

خدا کمکت کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززم 💔 نمیدونم چی بگم که تسلای دلت باشه انشاالله خدا خودش کمکتون کنه توکل به خدا

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

طلاقم تو نباید بگیری خود مامانت باید بگیره کاش مامانت تحمل نمیکرد معلومه اینقدر  کوتاه اومده بابای عوضیت اینجوری هار شده دفعه بعد مامانتو ببر پزشک قانونی دیه بگیرن از بابات حالش جا بیاد از طرفی سابقه دار میشه میتونی راحت تو دادگاه بگی دست بزن داره اخلاقش تنده و طلاقشو بگیرین زنگ بزنین ۱۱۰ بیان صورت جلسه کنن  

کاربری دوممه  

کلا انسان ناراضی هست پول نباشه ارامش باشه میگن به پدر مادرشون چرا نداشتین بچه به دنیا اوردین اگه پول داشته باشن ارامش ن ارامشو میخوان ماهم میلیاردریم ولی بابام مثل بابای تو اونقدر مامان بیچاره مو زد اخلاقش رفتارش کلا گوهه انگار سگ وحشی هست

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

سلام 

هی چی بگم که باهات همدردم

از سه سالگی بابای بی شعورم به مامانم خیانت میکرد فکرشو کن یادمه حتی یک بار چاقو گرفته بود دستش و دنبال مامانم بود تو ۳ سالگیم دیدم چون میخواست با یک زن فرار کنه.

مشکل عصبی داره بهو میپره معمولا خوبه اما سگ بشه کسی جلودارش نیست ،الان ۱۷ سالمه و ۳ ساله درگیر خیانت های متعدد اش هستیم دست اخری با یک افغانی گرفتیمش  بخاطر اون من خوهرم و مادرما زد تا اینکه مامانم رفت قهر و رفت غلط کردن و اوردش بعد دوباره هم  خیانت کرد الان سه ماهه که پاکه ولی الان دوباره مشکوکش شدم کنکوریم تمرکز برام نمونده هر لحظه میخوام گریه کنم ...کاشکی درست شه