2777
2789
عنوان

بیاید یه خاطره ی سم از دوران نامزدیمون تعریف کنم 🤐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 694378 بازدید | 1862 پست
رفتر اشتباه ؛همه مون داریم . تا زنده ایم .   هم ما؛ هم اونا .   هم ؛همه؛ ...

هعییی.. خیلی وقته خودش نیومده بغلم کنه. من گاهی میرم بغلش میکنم اونم زود میخواد از بغلم فرار کنه قبلا که دو ثانیه ای در میرفت انقد گفتم بهش که الان نهایت ده ثانیه طاقت میاره

لطفا برای مامان شدن دوستم صلوات بفرستین 🙏
هعییی.. خیلی وقته خودش نیومده بغلم کنه. من گاهی میرم بغلش میکنم اونم زود میخواد از بغلم فرار کنه قبل ...

آرا میدونم .... اونقدر ب زورتحمل میکنه ک تو همون ده ثانیه هم هیچ حسی منتقل نمیشه انگار ...

بیشتری ک با تو حرف داشته باشم ؛احساس میکنم  با همسرت ،یه عالمه حرف دارم ...  کاش میتونستم همسرتو صدا بزنم بگم ،همسری  ک الان واسه اومدن بغل تو ذوق داره و منتظره..... اگه  دلش بمیرع؛بغلش کنی هم  حسی نمیگیرا 

اگه  میخوای دیر نشه .... هر وقت ک داره ظرفها رو میشورع ؛غیر منتظره   و بدون اینکه  را بطه بخوای ؛برو از پشت بغلش کن و بذار  تا خودش نخواسته از بغلت در نیاد .

اگه میخوای تو زندگیت ؛دله زنت زنده بمونه ؛  به جای اینکه متمرکز باشی  روی مردسالاریت ؛ متمرکز بشو رو دل همسرت ؛

به جای اینکه وقتی ازت طلب ی خرید ی  چیزی میکنه ک در توانت نیس ؛به جا اینکه داد بزنی درکم نمیکنی و پول ندارم ، بهش بگو  هر وقت پول داشتم بهترینشو واسه خانمم میگیرم ؛اینجوری اگه سالها ،توان مالیت اجازه نده تهیه کنی براش ؛ صبر میکنه و ته دلش از همین جمله ات ذوق میکنه ک همسرم گفته دستش برسه بهترینش برام میخره .... 

کُلی حرفهایی ک اگه بخواد به یک دهمشم گوش بده، زنی روکنارش ،خواهد داشت ؛ک عاشقانه دوستش داره .... و قشنگ عاشقی میکنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرا میدونم .... اونقدر ب زورتحمل میکنه ک تو همون ده ثانیه هم هیچ حسی منتقل نمیشه انگار ...   ...

این بغله حین آشپزی و ظرفشویی آرزومه خیییلی دوس دارم. تو این پنج سال کمتر از پنج بار اینکارو کرده. از نظر مالی هم بسازم ولخرج نیستم اونم خسیس نیس. ولی امسال روز مادر..

اولین سالی بود که توی روز مادر من مادر بودم و شوهرم برعکس سالای قبل امسال هیچ کاری نکرد. قرار بود یه کیف بخرم که رفتیم اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم وقتمونم تنگ بود شب باید میرفتیم خونه مامانش. واسش کادو خریدیم رفتیم گفت امشب اینجاییم فردا برای تو.. فرداشم سرویس کار آبگرمکن که چندماه قصد داشت زنگ بزنه بیاد تنبلیش میومد فردا یهو فعال شد زنگ زد سرویس‌کار.... و من هیییچ ... سر همین قضیه یک ماه و خورده ای افسردگی گرفته بودم هرروز گریه میکردم هرروووز

این بغله حین آشپزی و ظرفشویی آرزومه خیییلی دوس دارم. تو این پنج سال کمتر از پنج بار اینکارو کرده. از ...

عزیزم زندگی واقعی  خیلی جدیتر از اون چیزیه ک ما تو تصوراتمونه .... 

تو تصورات ما اینقدر پر از حسه خوب و عاشقانست ک   یک لحظش واسه یه  عمر خوش میگذره 

ولی زندگی واقعی همونجور ک خودت داخلشی اینجور نیس .... یه هو وسط رابطه هم ممکنه بچت بیدار بشه و تو مجبور بشی بری به بچه برسی و همسرت از فرط  خستگی و توی ذوقش خوددن  خواب بره و فرداشم بره سر کار(چون مجبوره ) 

ولی زندگی واقعی  حتی بعد از یه مهمونی عالی یا تولدی ک کلی ذوق  سفره چیدنش و تدارکش داشتی هم ممکنه بر عکس تصورت ک الان نوبت ی معاشقه رمانتیکه ،یه دعوای بزرگی  بین خودت و همسرت انفاق بیافته ک نمونش تو عُمرتم ندیدی .... 

یا ب قول خودت  روز مادر انتظار   با خاطره خوب داری ولی میخوره تو ذوقت ....  

حق داری ناراحت بشی ؛ولی حق نداری  اونقدر ناراحت بشی ک ب افسرگیت خطم بشه . 

حق داری ب خاطر  بالا پایینیای زندگی ؛افسرده بشی ولی حق نداری تو افسردگی بمونی ..... تو باید دلیل حال خوبت باشی .... هیچی مهمتر از خودت وجود نداره ..  

راستش خیلی از افردای ک دور و اطراف خودمون میبینیم  دارن تظاهر ب خوشبختی میکنن ؛حتی اونایی ک شوهرشون مث شوهر تو نیس و برعکسش ؛تو جمع تماما قربون صدقه همسرش میره  و از نکار همسرش جم نمیخوره و دایم با هم تو جمع میخندن ،تو خبر نداری از دلشون ..   تو نمیدونی از باطنشون .... 

چند نفر بیارم برات ک توی جمع همسرشون همون رفتارهای داره  ک تو آرزوته همسرت با تو داشته باشه  ولی  ؛ولی  ارزوشونه ،همسرشون مث همسر تو چشم پاک بود یا ب مسولیت پذیری همسر تو بود؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خاطره ی سم من مال روز عروسیم بود ..هرکس کادو می‌آورد بهم میداد ازتوپاکت درمی‌آوردم میشمردم..فکرکنین ...

خدانکشتت. بفدری خندیدم صدام افتاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم زندگی واقعی  خیلی جدیتر از اون چیزیه ک ما تو تصوراتمونه ....   تو تصورات ...

من حدود یک ماه و نیم افسرده بودم و کار خاصی نکرد برای بهتر شدنم. درنهایت بخاطر بچم بهتر شدم. والا به چشماشم زیاد اعتمادی ندارم با این چیزایی که تو اینستا نگاه میکنه. باز الان بهتر شده میره اکسپلور اتفاقی یه پستی بیاد رد نمیکنه نگاه میکنه. قبلا خودش سرچ میزد فقط پیجایی که با بیکینی عکس میذاشتن نگاه میکرد. درمورد رابطه هم برات خصوصی میفرستم

این تاپیک مال پارساله الان چرا امده😂

آره منم الان تاریخ پستمو نگا کردم پارسال نامزد بودماینجا پست گذاشتم چقد دلم واسه اون وقتا یهو گرفت امسال پنج ماهه عروسی کردم دارم جدا میشم شوهرم زمین تا آسمون یهو فرق کرد💔

هیچ🥀
آره منم الان تاریخ پستمو نگا کردم پارسال نامزد بودماینجا پست گذاشتم چقد دلم واسه اون وقتا یهو گرفت ا ...

الهی🥺 

انشالله اتفاقای بهتری تو زندگی برات بیوفته 

ناراحت شدم