2777
2789
عنوان

برادرزادم بچمو میزنه

404 بازدید | 18 پست

چکار کنم زیاد همو میبینیم برادر زدم بچمو میزنه هردو سه ساله هستند...و اینکه داداش و زنداداشم اصلا به رو خودشون نمیارن.و اصلا به بچشون نمیگن که نزن.میبینند و سکوت میکنند

حالا اگه پسر بزرگیم ناخنشو سمت بچشون ببره زنو شوهر بچمو ترور شخصیتی میکنند...

خیلی حرصم میگیره

باید کتک خوردن بچمو ببینمو سکوت کنم

نمیتونمم باهاشون رفت و آمد نکن به دلایلی

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرگرمش کن 

بامهربونی دستشو بگیر باهاش حرف بزن بهش محبت کن

بگو این داداشیته و دوست داره باهم دوست باشین و تو مراقبش باش(اینارو به برادر زادت بگو)

ولی بچت نزار توسری خور بشه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

وقتی مادر میشی بچه ت باید الویت داشته باشه رو خودت کار کن چون حتی نمیتونی به بچه ت دفاع کردن رو یاد بدی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
شخصیت بچه ات خرد میشه اینجوری یا مثل خودشون باش نذار بزنه و از حق بچه ات دفاع کن یا رفت و آمد و ...

حرصم میگیره از این که کسی نازک تر از گل با دخترشون نباید رفتار کنه ولی وقتی بچشون بچمو میزنه خودشونو میزنن به کی و کوری...

اگه یه تذکر به بچشون میدادن انقدر دلم نمیسوخت

اون دیگه ضعف شماست که بقیه سواستفاده میکنن یعنی چی نمیتونم رفت و آمد نکنم 

یا باید مثل خودشون باشی یا قطع‌رابطه کنی 

یا به قول خودت راضی نگه داشتن اونا و رفت و آمد باهاشون از ترور شخصیت بچت مهمتره پس ادامه بده 

من جای شوهرت بود میدیم تو کوتاه میای خودم دمشونو میچیدم 

وقتی مادر میشی بچه ت باید الویت داشته باشه رو خودت کار کن چون حتی نمیتونی به بچه ت دفاع کردن رو یاد ...

چجوری دفاع کردن یاد بدم

ما به بچمون گفتیم نی نی نازه بوسش کن.نازش کن...ولی اونا یاد دادن که همه رو بزن

میگم ولی بدتر لج میکنه چکیده محکم تری میزنه😞

اگه اینطوریه سری بعد با قاطعیت به داداشت بگو 

بگو داداش بهش بگو بچمو نزنه میریم خونه کلی گریه میکنه یه تذکر به بچت بده به حرف من گوش نمیکنه

ببخشیدا ولی همچین روابطی کمرنگ بشه بهتره

حرصم میگیره از این که کسی نازک تر از گل با دخترشون نباید رفتار کنه ولی وقتی بچشون بچمو میزنه خودشونو ...

خودشون رو بالاتر میبینن و این حق رو به خودشون میدن اینجوری رفتار کنن وقتی تو هم سکوت میکنی بهشون این حس رو میدی که با رفتارشون مشکل نداری 

اون دیگه ضعف شماست که بقیه سواستفاده میکنن یعنی چی نمیتونم رفت و آمد نکنم  یا باید مثل خودشون ...

فقط این رفتارو با من ندارن

با بچه های اون یکی برادرمم همینند اونا هم مجبورن مثل من سکوت کنند.و بچه هاشون کتک میخورن و سرشون میندازن پایین

چجوری دفاع کردن یاد بدم ما به بچمون گفتیم نی نی نازه بوسش کن.نازش کن...ولی اونا یاد دادن که همه رو ...

وقتی به برادر زاده گفتی عمه نزن زدن بده اما برادر زاده ت محکم تز میزنه جلوی پدر مادرش به بچه ت بگو پسرم من بهت گفتم زدن بده اگه کسی اذیتت کرد از خودت دفاع کن 

توام بزن 

نهایت میخوان بهت بپرن به جهنم بچه اونا عزیزه بچه تو خار؟؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خودشون رو بالاتر میبینن و این حق رو به خودشون میدن اینجوری رفتار کنن وقتی تو هم سکوت میکنی بهشون این ...

درسته