2777
2789
عنوان

شغل های مهندسی

356 بازدید | 42 پست

اگه طرف تحصیلات خوبی داشته باشه خلاق باشه علاقه داشته باشه برای رشته های مهندسی کار جور میشه

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم میخوام برای رشته دوم برم مهندسی بخونم

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

ادم با اخلاق بدون تحصیلات هم پیش همه جاشه 

دیگه مهندس که جای خود داره

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
آره معلومه که جور میشه  خودم معماری خوندم تو یه شرکت کار میکنم چند جا هم پیشنهاد تدریس دادن به ...

من امسال می خوام انتخاب رشته کنم بین انسانی و ریاضی موندم اما بیشتر به ریاضی متمایل هستم اما دوتا مسئله فکرم رو مشغول میکنه یکیش دبیرستانشه میترسم بمونم یکیشم اینه که کار پیدا نکنم چون شرایط زندگیم طوریه که باید برم سرکار 

ادم با اخلاق بدون تحصیلات هم پیش همه جاشه  دیگه مهندس که جای خود داره

اخه میگن رشته های ریاضی بازار کار خوبی نداره

اخه میگن رشته های ریاضی بازار کار خوبی نداره

بعضی رشته هاش

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲