2777
2789
عنوان

الکی قهر کرد گرفت خوابید

1003 بازدید | 64 پست

چند شب پیش رابطه محافظت نشده داشتیم که تقصیر شوهرم بود. بعد من نزدیک پری ام ولی هنوز نشدم. 

شوهرم رفت اورژانسی خرید و خوردم.

الان داشت میگفت من خیلی گرمم و فلان. منم گفتم تا تکلیفم الان مشخص نشده سمت من نمیای. تو که میدونستی من دیگه بچه نمیخوام گفتم برم آیودی بذارم گفتی نه. قرصم که بهم نمیسازه گفتی خودم حواسم هست. الان من که برای دومی یه تخت نمیتونم بخرم بچه میخوام چی کار؟

این بود حواست؟!

قهر کرد رفت گرفت خوابید گفت دیکه تا اخر عمر نمیام سمتت😑

تازه خیلی کم پیش میاد توی رابطه بتونه منم راضی کنه و من هیچ وقت شکایت نکردم. حالا دست پیشو گرفته.

تازه من این حرفا رو تو شرایطی که شوخی بود زدم بهش یهو جدی گرفت😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بهش برخورده پسش زدی خب

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش برخورده پسش زدی خب

نشسته بودیم جلو تلوزیون پس نزدم که حرف میزدیم فقط

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کاندوم بذاره بی دردسر واسع راضی شدنت هم راه زیاده یاد بگیرید رابطه رو

خب بله همین راهمونه ولی اونشب نتونست کنترل کنه

نشسته بودیم جلو تلوزیون پس نزدم که حرف میزدیم فقط

یجور پس زدنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چرا بهش نمیگی‌ راضی نمیشم سالها بعد میگه همش تو حال کردی  مگه دوس پسرته بهش نمیگی ؟

میدونه چون زودانزاله اما تاحالا نرفته به چیزی بگیره که بتونه خودشو کنترل کنه. منم نخواستم عذاب وجدان بیشتری بهش وارد کنم. گفتم برو فلان جا قرص و این چیزا بکیر خودش کوتاهی میکنه