2777
2789
عنوان

چطور ببخشمش ؟خیلی عصبی ام؟😑

267 بازدید | 15 پست

قبل از عید که خواستیم بریم شهرستان خونه مادرم به شوهرم گفتم هر چه قدر اونجا بهت خوش گذشت میمونیم اصرار نمیکنم زیاد بمونی که خسته بشی،پس هر وقت دوست داشتی برگردیم،اما از اولش که رفتیم غرولندش رو شروع کرد،کلا آدمیه که خیلی خط کشی شده رفتار میکنه،همش میگفت چرا آبجیت دیر اومد دیدنمون،چرا ال چرا بل،چرا بچه هاشون شلوغ میکنن ،همش غر غر،آخرشم شلوغ کاری بچه های داداشم رو بهانه کرد و شب کلی داد و بیداد کرد، صبح پنجم پاشد گفت من میرم میای یا میمونی،منم باهاش برگشتم چون بچه ها واکسن ۶ ماهگی دارن،از وقتی اومدیم باهاش قهرم خیلی از دستش عصبی ام، دفعه اولش نیست میدونم دفعه آخرشم نیست  

قیافه مادرم از جلو چشمم نمیره کنار،سنش بالاست ،چقدر عزت بهش گذاشت  و دولا راست شد،اما آخرش این باعث شد با چشم پر اشک از ما خداحافظی کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن از دل مادرت دربیار،تقصیر شما که نیست

مادرم طفلی میگه من دلم برا تو میسوزه، من خودم سعی میکنم براش جبران کنم،ولی شوهرم هم به مادرم خیلی خوبی میکنه هم به موقعش گند میزنه به همه چی

دیگه با شوهرت نرو هر ماه برو چند روز بمون با بچه هات خوش بگذرونین اونجا بعد برگرد  اینجور ...

بچه هام ۶ ماهه هستن باید راضیش کنم مارو ببر یک ماه بمونم،انقدر بچه ها غر میزنن حوصله شون سر میره