2777
2789
عنوان

اگه یکی خیلی بهتون گیر بده

288 بازدید | 25 پست

که روزه نگیر چیکار میکنین

مذهبی نیستم ولی تا امسال همیشه روزه هامو میگرفتم

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  

کار خودمو میکنم ب کسی مربوط نمیباشد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو امر خداس و باس گرفت 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

به حرفش گوش نمیدم و روزه ام رو می گیرم یا مستقیم بهش می گم به تو چه!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
میگه فقط به خودت اسیب میرسونی :/

چیزی که به ما آسیب برسونه خدا واجب نمیکنه ،

آنچه حلاله مفید و آنچه حرامه مضر هست 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

من خودم هنوز بعد دو هفته سرماخوردگیم خوب نشده  ولی روز اول گرفتم ولی ساعت ۷ صبح حالت خفگی بهم دست داد مجبور شدم بخورم . ولی اگه سرماخوردگیم خوب بشه میگیرم به کسی کاری ندارم

خودت مهمی اگه به سلامتیت اسیب نمیزنه بگیر. 

نه اسیب نمیرسونه

میگه خودشم تا پارسال میگرفته ولی بدون نماز بعد گفته چ کاریه
حالا منم همینطورم

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره