2777
2789
عنوان

کیا بعد از عکس رنگی باردار شدن

3334 بازدید | 41 پست

خانما من ماه قبل شش ماهگی سقط داشتم الان دکترم واسم عکس رنگی رحم نوشته تا دلیلش رو بفهمه و اینکه بهم بگه چجور و کی اقدام کنم بعدش، که امروز نوبت گرفتم خیلی میترسم واقعیت داره که میگن درد داره؟ واینکه کسی هست بعد از اون باردار شده باشه شوهرم اصرار داره که انجام بدم نمیدونم چیکار کنم😔

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام بده عزیزم بالاخره میفهمی ایا مشکل خاصی داری یا ن و خیلی ها شنیدم بعد عکس رنگی باردار شدن خود مایعی ک میریزن کمک کننده ی بارداری هم هست و مسگن ک درد داره ولی ی لحظس خب بعضیا با بیهوشی انجام میدن 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
تزریق اول درد نداشت دومی خفیف سومی خیلی شدید  واقعا درد داشت ولی احتمالا همون موقع اگه گرفتگی ...

امیدوارم هرجور که باشه بشه تحملش کرد چون من اصلا تحمل درد ندارم همون موقع سقط مردم و زنده شدم

انجام بده عزیزم بالاخره میفهمی ایا مشکل خاصی داری یا ن و خیلی ها شنیدم بعد عکس رنگی باردار شدن خود م ...

اخه من رو خیلی ترسوندن بخاطر همین خدا از دهنتون بشنوه 

امیدوارم هرجور که باشه بشه تحملش کرد چون من اصلا تحمل درد ندارم همون موقع سقط مردم و زنده شدم

برای من یه کم بی حسی زده بود دو تا هم مسکن قبلش بهم دادن. دو تا خانم قبل من رفتن اصلا درد نداشتن

برای بچه ی دوم اقدام کرده بودم ،۷ ماه نشدم چون سنم بالای ۳۵ بود بهم عکس داده بود 

من بچه اولمه بیست و یک سالمه

اخه من رو خیلی ترسوندن بخاطر همین خدا از دهنتون بشنوه 

نیتتو صاف کن و برو ایشالاااااا همین ماه منوشما دوتامون ازمایش بارداریمون مثبت شه ی بچه صحیح سالم خوشگل تپلی بیاد بغلمون

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
برای من یه کم بی حسی زده بود دو تا هم مسکن قبلش بهم دادن. دو تا خانم قبل من رفتن اصلا درد نداشتن

اهااا واسه من امروز مفتامیک اسید داد با روزش هم هیوسین