2777
2789

راستش خیلی وقته یه خانم بیوه ای تواقوام اذیتم میکنه.من باهمسرم قبل ازدواج دوست بودیم.نمیدونی چقد غیبتموکرده بود پیششون بازچیزی نگفتم بخاطربچه یتیمش. این خانم محجبه کامله چادرو یه تارموش بیرون نیس.هرسریع به من طعنه میزنه که توهمسرت رفیقت بوده آدم آبروداشته باشه.باوجوداینه باپسرعموش که متاهله 6ساله دوسته.به یه آقای متاهل دوسته که دوتابچه داره بهش گفتم فلانی بخداگناهه حداقل بروبایه مجردگفت ن متاهلا میترسن آبروتو ببرن.یعنی خداگواهه یه نقش مریم مقدسی بازی میکنه.ولی هرسریع منو میبینه یا میگه ادم ابرو داشته باشه حقیقتا صبرم لبریزشده میخام براش استوری بذارم تورو خدابگید چی بذارم.واقعا دیگه کفری شدم دم ازآبرو میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری رو ول کن 

اصلا اون خانمم ول کن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر