2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام درخدمتم

اگر خانمی با مردی ازدواج کنه مرد هم مسن بوده و چون مریض بوده حدود دو ماه بعد ازدواج فوت کرده الان خانم ازش ارث میبره یک هشتم؟ 

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏
سلام درخدمتم

شما چه وکیلی هستید به اکثر کاربر ها درخواست دوستی دادید؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

سلام درخدمتم

سلام ببخشید میشه جواب منم بدین ؟من یه دخترم که خیلی کودن و خنگم و گند زدم با ماشینم تصادف کردم راه نمیرفت بعد یه اقایی با ماشین مدل بالا اومد کنارم گفت نگران نباش من اشنا دارم درست میکنم و این داستانا منم گول ظاهرشو خوردم ماشینو برد یه تعمیرگاه بعد الان ۴روز میگذره هی میگم ماشینم کجاست هی میگه کاراشو کردم فقط لاستیکاتو بردم رینگاتو تابگیری کنن گرفته لاستیکا. و رینگ ماشینم باز کرده برده نمیدونم کجا بهش میگم بیارشون اول گفت امروز عصر میاره حالا گفت فردا میارم کلا حرفش یکی نیست اگه رینگای ماشینم نیاره میتونم پیگیری کنم ؟فقط یه شماره پلاک ماشینشو دارم و شماره تلفنشو دیگه هیچی ازش نمیدونم 

بپرس بتونم بهت کمک میکنم

سلام ببخشید میشه جواب منم بدین ؟من یه دخترم که خیلی کودن و خنگم و گند زدم با ماشینم تصادف کردم راه نمیرفت بعد یه اقایی با ماشین مدل بالا اومد کنارم گفت نگران نباش من اشنا دارم درست میکنم و این داستانا منم گول ظاهرشو خوردم ماشینو برد یه تعمیرگاه بعد الان ۴روز میگذره هی میگم ماشینم کجاست هی میگه کاراشو کردم فقط لاستیکاتو بردم رینگاتو تابگیری کنن گرفته لاستیکا. و رینگ ماشینم باز کرده برده نمیدونم کجا بهش میگم بیارشون اول گفت امروز عصر میاره حالا گفت فردا میارم کلا حرفش یکی نیست اگه رینگای ماشینم نیاره میتونم پیگیری کنم ؟فقط یه شماره پلاک ماشینشو دارم و شماره تلفنشو دیگه هیچی ازش نمیدونم 

اگر خانمی با مردی ازدواج کنه مرد هم مسن بوده و چون مریض بوده حدود دو ماه بعد ازدواج فوت کرده الان خا ...

حتی اگه اون آقا بعد از مراسم هم فوت میکرد فرقی با یه جوون ۱۸ساله نداره درهرصورت خانم ارث میبره

ربطی به مریضی نداره یا پیری در هرصورت ارث تعلق میگیره اگه دارای فرزند مشترک باشد یک ششم اگه نباشد یک هشتم دارایی متوفی تعلق به زوجه خواهد بود میتواند از دارایی ها متوفی ابتدا به ساکن مهریه اش هم مطالبه نماید وبعد از ادای دین مابقی اموال برابر انحصار وراثت تقسیم گردد

سلام ببخشید میشه جواب منم بدین ؟من یه دخترم که خیلی کودن و خنگم و گند زدم با ماشینم تصادف کردم راه ن ...

هیچ کاری نداره خیلی راحت میتونی از طریق مراجع قضایی پیداش کنی البته درابتدا میتونی از دفتر قضایی اظهارنامه ارسال کنی وپیامی چیزی هم اگه داری نگهدار بعدا نیاز بود مستند کنی

ربطی به مریضی نداره یا پیری در هرصورت ارث تعلق میگیره اگه دارای فرزند مشترک باشد یک ششم اگه نباشد یک هشتم دارایی متوفی تعلق به زوجه خواهد بود میتواند از دارایی ها متوفی ابتدا به ساکن مهریه اش هم مطالبه نماید وبعد از ادای دین مابقی اموال برابر انحصار وراثت تقسیم گردد