2777
2789

پسرم ۷ ونیم ۸ سالشه هرشب تو خواب جیغ میزنه ی وقتایی داد میزنه حرف میزنه اول فکر میکردیم چون میشینه با همسرم فیلم میبینه ترسیده ترکش دادیم نذاشتیم ببینه ولی بازم اونجوری کرد بنظرتون دکتر ببریمش؟؟😭نگرانش شدم از ۶ سالگی این کارو میکرد ولی از ۶ سالگی بدتر شد الان یه هفته هست بد ترم شده نگرانشم اتفاقی براش افتاده باشه

اگه دکتر ببرمش کجا ببرم؟خانوما تروخدا راهنماییم کنین میترسم خیلی جیغ میزنه گریه میکنه میگه نمی خوامو اینا معدش هم یکم مشکل داره چون خانواده همسرم اینا خانوادگی خونریزی معده دارن برای همین ۲ شبه بهش شربت معده میدم ولی خوب نشده گفتم شاید برای معدش باشه.

😭😭🥺💔

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

اون موقع ک نباید فیلم ترسناک میدیده ک دیده و روش تاثیر گذاشته 

فیلم و کارتون های خوب دانلود کن بزار ببینه 

قبل خواب پیشش باش براش داستان های خوب بخون 

توی اتاقشم قران بزار 

اگ دیدی بهتر نشد برو یه مشاوره کودک نیاز ب دکتر باشه بهت میگ کجا ببری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید رفلاکس داره 

اما تاثیر فیلمها تا سالها میمونه 

براش اهنگهای شاد بچگونه بزار 

با یه روانشناس کودک هم مشورت کن حتمااااااا

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

تداعی معانی صحنه های ترسناک چه در فیلم چه در غیر فیلم در شب هنگام برای بچه مجدد تکرار با هیجان می‌شود 

باید از این موارد بچه رو دور نگه داشت 

دوم اینگه انگل روده فرزندت داره حتما حتما درخواست آزمایش بده

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
اون موقع ک نباید فیلم ترسناک میدیده ک دیده و روش تاثیر گذاشته  فیلم و کارتون های خوب دانلود کن ...

نه قبلا هم فیلم ترسناک ببینه میکرد ولی کمتر 

نمیخوابه تو اتاقش براش تخت خریدیم میاد پیش همسرم تو پذیرایی باهاش میخوابع میگه میترسم اتاق روح داره دوستاش بهش گفتن روح دیدی جلو خودم بهش گفت فیلم احضار روح رو بببین بهشم گفتم زیاد با هاشون دوست نباش گوش نمیده

وضو بگیر و با صدای بلند  ۵ قل بخون جایی که میخوابه ۴ قل که بلدی سوره جن هم اضافه میشه 

دعای جوشن صغیر به اب بخون هم بنوشید هم چهار گوشه خونه یه ذره بریز 

صدای قرآن اذان و حدیث کسا توی خونه زیاد پخش کنید 

اینا راه هایی هست که انرژی منفی از خونه دور بشه اگر جواب نداد دیگه برو سراغ روان پزشک 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تنها میخوابه شب؟

تا قبل مدرسه بله ولی بعد مدرسه دوستاش بهش گفتن جلوی من فیلم احضار روح ببین ترسید میگه اتاق روح داره میاد پذیرایی با همسرم میخوابه

عزیزم منم دقیقا مشکل پسرته دارم حالا هرشبم خواب جن میبینم..اون شدیدا مظطربو ترس داره حتما چیزای ترسناک زیاد دیده قبلا و الان شده فوبیا براش...ببرش مشاوره..ترس من از بچگس تو جونم مونده دقیقا از۳سالگی تالان ک۳۰سالمه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
عزیزم منم دقیقا مشکل پسرته دارم حالا هرشبم خواب جن میبینم..اون شدیدا مظطربو ترس داره حتما چیزای ترسن ...

ای وای ببرمش درست میسه؟؟😭پسرمم میگه ی وقتایی خواب میبینه ی زن آبی با موهای سبز میاد تو خوابش میترسه میگه تو اتاقم نمیخوابم اونجاست

ای وای ببرمش درست میسه؟؟😭پسرمم میگه ی وقتایی خواب میبینه ی زن آبی با موهای سبز میاد تو خوابش میترسه ...

بخدا من یعنی بزرگترین ارزومه دیک نترسم...تاپیکشم هس نکا کن..از بچگی یادمه تنها توخونه ی ثانیم نمیتونسم بمونم انقد ترسه مونده تو جونم ک الان....

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست