2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاین کمک

172 بازدید | 21 پست

سلام یه برادرشوهردارم پنج سال از زنش بزرگتره منوشوهرم همسنیم  چندین سال طولانی دوست بودیم اخرش بهم. رسیدیم زندگیمونم خیلی خوبه قیافمونم بهم میاد اما برادرشوهرم بارهاپیش من گفته زنو شوهر باید پنج سال اختلاف سنی داشته باشن که حداقل سن بالاتررفت زن پیرمیشه مرد اما جذابترمیشه بهم بیان درجوابش چی‌بگم چون بارها اینو تکرار کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه ورت هم نباشه ، مگه به دعای گربه سیاه بارون میاد؟؟،،،،،

میدونی چیه یه دخترداشتن  سندروم داون بود توشکم زنش کشتنش بچه دومشون دخترشد سومی پسر الان یه دختردارن یه پسر من دوتا پسر دارم یدونه دختر.برمیگردن میگن داداش داداش نداشته باشه مهم نیست اما دخترباید خاهرداشته باشه مثلا میخاد بگه خودش دوتا دختر داشت خوب بد من دوتا پسر دارم بده😕

هر وقت به طور مستقیم به خودتون گفت اونوقت یه جواب محکم و دندان شکن بشون بده

خب توروی‌من نگاه میکنه میگه دیگه متظورش منم‌وگرنه این حرفو‌صدبارپیش من به زنش گفت خرمگه زنش هربارتکرارمیکنه بهش میگه

میدونی چیه یه دخترداشتن  سندروم داون بود توشکم زنش کشتنش بچه دومشون دخترشد سومی پسر الان یه دخت ...

ولش کن ، بنظرم جواب ندی بیشتر ضایع میشه 

من باشم جواب نمیدم اگه جواب بدی بیشتر کیف میکنه که حرفش سوزوندت