2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید

139 بازدید | 13 پست

اول تاپیکای قبلمو بخونید

من دیگه از اون دل کندم یعنی واقعا خودم به این نتیجه رسیدم که اون خیلیم عاشق من نبوده و قبول کردم که با اون آینده ای ندارم 

ولی هنوزم عکساشو نگا میکنم اخرین بازدیدشون نگا میکنم ولی هنوزم تا بهش فکر میکنم گریم میگیره با اینکه دیگه طلا هم بشه نمیخوانش چون بهم ثابت شده عاشقم نیس فقط دوسم داشته

چیکار کنم فراموشش کنم چیکار کنمممممممم اینقد تو ذهنم نیاد

هنوز کامل تموم نکردیش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بش فکر کن تا واقعا ب این باور برسی ب دردت نمیخورده. مشاوره برو وقتی میشینی چندین ساعت راجع بش حرف میزنی ازین ک رابطتون چجوری بوده خودت ب این نتیجه میرسی همچین خوب هم نیست ادم تو عمچین رابطه ای بمونه ها بعدم تا میتونی خودتو سرگرم کن بیکاری ادمو بدبخت میکنه

یعنی چی

یعنی هنوز تایم میخوای ک بذاری کنار کلا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
انقد بش فکر کن تا واقعا ب این باور برسی ب دردت نمیخورده. مشاوره برو وقتی میشینی چندین ساعت راجع بش ح ...

با مشاوره هم صحبت کردم 

خودمم قبول دارم که اون ادم درستی نیست

میدونم عاشق من نیس فقط دوسم داشته

ولی نمیدونم چرا همش ذهنم بهش درگیره 

طرف من سه ساله و نیمه که رفته و من هنوز حالم مثه توئه! و هنوزم نتونستم عاشق کسی دیگه بشم! و مطمئنم دیگه هم نمیشم. 

تازه من کلی جلسات مشاوره و روانپزشک هم حتی رفتم و فایده ای نداشته. 

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
طرف من سه ساله و نیمه که رفته و من هنوز حالم مثه توئه! و هنوزم نتونستم عاشق کسی دیگه بشم! و مطم ...

منم دارم ازدواج میکنم و تنها چیزی که از خدا میخوام اینه که به این طرف حس پیدا کنم 

الان نه هیچ حسی به اون دارم نه به این

منم دارم ازدواج میکنم و تنها چیزی که از خدا میخوام اینه که به این طرف حس پیدا کنم  الان نه هیچ ...

تا حس پیدا نکردی ازدواج نکن چون هیچ تضمینی نیست بعد ازدواج حسی پیدا کنی

با مشاوره هم صحبت کردم  خودمم قبول دارم که اون ادم درستی نیست میدونم عاشق من نیس فقط دوسم داش ...

کلا میدونی از دست دادن حالا چه از دست دادن مال و اموال چه جون عزیز و حتی رابطه عاشقانه جوریه که بعدش ادم دلش میخواد اون حال خوب و حس خوب بودنش ادامه دار باشه و هر چی بیشتر سعی کنی ازش فرار که ن من دوست ندارم بیشتر این حس تو وجودت باقی میمونه. این که به این نتیجه رسیدی ادامه دادن این رابطه غلطه خب ی تصمیم عاقلانه ست که دو راه داری بعد ازین تصمیم یا باید پای تصمیمت وایسی آیندتو بسازی یا برگردی و شاید چندین مرتبه دیگه هم ب این نتیجه برسی و هر لحظه برگشتنتو بیشتر سخت کنی و حال خودتو خرابتر کنی.

اگه تصمیمت ادامه ندادنه هر چقدر دلت میخواد نترس و ب این ادم فکر کن و مرور کن روزاتو تو ذهنت ولی برنگرد 

با مرور کردن کم کم خودت زده میشی ازش

کلا میدونی از دست دادن حالا چه از دست دادن مال و اموال چه جون عزیز و حتی رابطه عاشقانه جوریه که بعدش ...

نه دیگه برنمیگردم بهش هیچ وقت

ولی خب از تو ذهنم یه لحظه هم بیرون نمیاد

تا حس پیدا نکردی ازدواج نکن چون هیچ تضمینی نیست بعد ازدواج حسی پیدا کنی

خودمم همین تصمیمو داشتم میخواستم اصلا کلا یه چندسالی بگذره از این موضوع بعد ازدواج کنم 

ولی خب از شانس من همین حالا یه اقای همه چی تموم اومده خواستگاریم اولش که اصلا راضی نمیشدم و میخواستم با اون خودمو بدبخت کنم ولی اینقد مشاور و مامان بابامو بقیه باهام صحبت کردن که تصمیم گرفتم از اون دل بکنم و به این بله بگم

با خودم گفتم حالا شاید بعدا با کارایی که برام بکنه با رفتارش اینا عاشقش شدم

خودمم همین تصمیمو داشتم میخواستم اصلا کلا یه چندسالی بگذره از این موضوع بعد ازدواج کنم  ولی خب ...

ایشالا خوشبخت شی.

از اون قبلی چرا جدا شدی؟